Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE LØRDAGENS VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Festmakeup for alle

Har du noget særligt at fejre, eller er du bare klar til at skrue op for glamouren og kreere smukke festlooks?
Så skal du læse med her, hvor vi har et par forskellige, flotte looks til dig, som du selv kan prøve.

Festmakeup for alle

Makeup til alle typer fester

Uanset hvilken fest, du skal til, er det en anledning til at gøre lidt ekstra ud af dit look og lægge en flot makeup. Derfor har vi bedt 4 forskellige kvinder om at vise os deres take på et flot festlook, som alle kan genskabe.

Vi håber du vil blive inspireret til at genskabe disse looks eller komme på dit helt eget udtryk.

Peach perfect partylook!

Er du ude efter et diskret med smukt makeuplook, hvor øjnene er i fokus? Med dette smukke look skabt af Polly kommer øjnene til at stråle ved hjælp af gyldne farver og perlemorseffekt, mens resten af ansigtet holdes enkelt med smuk fejlfri hud.

Festmakeup for alle

Du kan se flere af Pollys flotte looks på hendes Instagramprofil - Pollydinahcoroneos

Genskab Pollys look:

 • Start med at skabe en god base for looket med en concealer og en foundation, der dækker potentielle urenheder eller rander. Polly har brugt foundation fra Estée Lauder til at skabe det fløjlsbløde finish på huden.

 • Brug eventuelt en [bronzer] til at markere kindbenene lidt og tilføre en smule glød til ansigtet. Polly har brugt den kombinerede Face & Eye Palette fra Rude Cosmetics, som hun også har anvendt til øjnene.

 • Polly har anvendt en setting powder fra Lancôme til at holde huden mat og makeuppen på plads. Du kan selvfølgelig også bruge en almindelig pudder, der matcher din hudtone.

 • Den smukke næsten ferskenfarvede smokey eye har Polly skabt med farverne ”Hell’s Kitchen”, ”SoH”o og ”Lenox Hill” fra Rude Cosmetics Face & Eye Palette - Nude York. Farverne er også kørt ned under de nederste vipper i for at binde looket sammen. Effekten toppes af med den helt lyse perlemorsfarve, ”Manhattan”, der tilføjes til de inderste øjenkroge, hvilket får øjnene til at stråle og virke større.

 • Indram øjnene med et godt lag sort mascara, der blot er med till at skabe en kontrast til de sarte farver i makeuppen, så de kommer mere til sin ret.

 • Til de kysseklare læber har Polly anvendt to lipglosses – én i sart pink, der giver lidt farve, og en klar gloss, der giver ekstra meget shine.

 • Looket afsluttes med en god setting spray, der sikrer, at makeuppen bliver på plads hele aftenen.

Alle anvendte produkter:

Varm og jordnær makeup

Kreér et mat og smukt look i varme toner ligesom Louise. De brune farver giver glød til ansigtet og fremhæver hendes fregner og de smukke grønne øjne. De matte farver er også med til at gøre looket mere naturligt, selvom hun har anvendt en del makeup. Looket er perfekt hele året rundt, da du selv kan lege med farverne, så de bliver mere kraftige i takt med at du bliver mere solbrændt i løbet af sommeren.

Festmakeup for alle

Du kan se flere af Louises flotte looks på hendes Instagramprofil - By_moeller

Genskab Louises look:

 • Start looket med en god primer, der matcher din hudtype og som sikrer at din makeup holder godt. Louise har brugt Supermattify 6-Acid Clarifying Primer fra GlamGlow, der giver huden et mat finish.

 • Fordel en god foundation på huden, der igen passer til din hudtype. For at skabe lookets matte finish er det nemlig nødvendigt, at du vælger en foundation, der kan håndtere din huds produktion af olie/talg. Så har du fedtet hud, er det en god ide at vælge en [oliefri formel]( https://nicehair.dk/make-up/ansigt/foundation.html?contents=306&order_by=popular), ligesom Louises valg: Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20.

 • Skjul mørke rander eller urenheder med en concealer, og fremhæv dine yndlingsansigtstræk såsom kindben, bryn eller øjenkroge med en highlighter. Louise har valgt et produkt, der kan begge dele – nemlig den klassiske YSL Touche Éclat Radiant Touch.

 • Vil du være helt sikker på at din hud forbliver mat hele aftenen kan du løbende supplere med pudder på områder såsom pande, næse og hage, der typisk bliver mere skinnende og fedtet end resten af ansigtet. Louise har igen valgt en oliefri formel fra Clinique, der blokerer for overskydende fedtstoffer.

 • Giv ansigtet lidt kulør og definition med en blush på kinderne og en bronzer lige under kindbenene, i panden og under hagen. Det er med til at varme hudfarven og med til at definere dit ansigts former. Louise har valgt en palette fra Irina the Diva og brugt blushen Marilyn og bronzeren MILF.

 • For at skabe de smukke øjne, der er centrum for looket, kan du bruge et par matte, brunlige farver. Louise har valgt tre farver fra paletten Warm Neutrals fra NYX. Start med en helt lys farve i den inderste øjenkrog og en mellemtone brun på midten af øjet. Slut af med en af de mørkere brune farver på det yderste af øjenlåget. Sørg for at blende farverne godt sammen, så der ikke er nogen hårde linjer.

 • Er du ikke helt tryg ved at bruge flydende eyeliner, kan du ligesom Louise bruge DUFFBeauty Master Stamp & Stroke Eyeliner til at sikre dig, at den bliver perfekt hver gang. Denne eyeliner inkluderer nemlig et lille ”stempel”, som du kan bruge til at lave helt skarpe, ensartede ”vinger” på begge øjne.

 • Læg en lys eyeliner i den våde kant på det nederste øjenlåg – det er med til at lysne øjnene, så de fremstår større. Louise har brugt Max Factor Kohl Kajal Liner - 003 Beige til formålet. Slut øjnene af med et godt lag sort mascara, så dine vipper bliver lange og mørke som en kontrast til de meget afdæmpede farver i øjenmakeuppen.

 • Optegn eventuelt dine øjenbryn med brynmakeup eller brug en bryngel til at sikre at de bliver på plads hele dagen. Louise har brugt NYX Prof. Makeup The Brow Glue til at skabe dramatiske, ”buskede” øjenbryn.

 • Rund hele looket af med en læbestift, der ikke er alt for skinnende. Louise har for eksempel valgt en læbestift med satinblankt finish.

Alle anvendte produkter:

Et gyldent og ”glowy” look

Vil du skabe et gyldent og glowy look, der bare gør sig fantastisk godt i solen eller på solbrun hud? Genskab Zaahras smukke makeup, så du også kan shine som festens midtpunkt. Looket her er perfekt til sommerfester, hvor du bare vil se sund, glødende og frisk ud. Den markante highlighter er med til at få dine kindben til at stå tydeligt frem og får din hud til at se blændede ud.

Festmakeup for alle

Du kan se flere af Zahraas flotte looks på hendes Instagramprofil - Its_me_Zahraa

Genskab Zaahras look:

 • Brug en god og effektiv foundation som bund for dit look. Zaahra har brugt Estée Lauder Double wear Stay in Place foundation, der holder I timevis. Denne foundation er også god til fester, hvor du kommer til at være ude, da den ikke blot holder godt i varmen, men også indeholder SPF, som beskytter mod noget af den UVA- og UVB-stråling, din hud udsættes for.

 • Skab en contouring effekt med en bronzer, så dine kindben bliver mere markante og du tilføjer lidt ekstra kulør til dit ansigt. Zaahra har brugt en mat bronzer til at skabe den flotte effekt.

 • Giv øjnene lidt ekstra glam med den flotte palette fra GOSH, fyldt med gyldne farver, der er med til at fremhæve øjnene. Brug en af palettens mørkere farver i globelinjen, for at give det lidt dybde, og træk farven med ud forbi den yderste øjenkrog, hvor eyelineren vil ligge. Det er med til at forlænge øjet og understrege eyelineren, der skal påføres. Brug en de mere lyse metalliske farver i de inderste øjenkroge for at fremhæve øjnene.

 • Prikken over i’et er den flotte ”winged eyeliner”, der giver et sexet men diskret cateye-look. Slut af med at gøre dine vipper ekstra lange med en god mascara.

 • Form eller farv brynene med en god øjenbrynspen eller pomade til at definere dine bryn.

 • Med huden og øjnene perfekt farvet og markeret er det tid til at tilføje lidt ekstra shine fra en highlighter, hvilket er med til at gøre det her look til noget helt særligt. Gør som Zaahra og læg highlighteren på kindbenene, så de bliver ekstra tydelige og markerede når lyset rammer dem.

 • Slut hele looket af med en diskret, mat læbestift, der giver dine læber lidt farve.

Alle anvendte produkter:

Mat og markant makeup

Er du ude efter et edgy look, kan du lade dig inspirere af Penelopes flotte festmakeup. Holdt i matte farver, med markante linjer og konturer er det et look fyldt med drama og glamour. Med læber i nude farver er det de mørke øjne, der får det fulde fokus.

Festmakeup for alle

Du kan se flere af Penelopes flotte looks på hendes Instagramprofil - Peeeenelope

Genskab Penelopes look

 • Læg et godt fundament for din makeup med en god primer. Penelope har valgt The Marshmellow Primer fra NYX, der fugter huden samtidig med, at den skjulerfine linjer osv. i ansigtet, så resten af din makeup fordeler sig flot og jævnt.

 • For at skabe det matte look til huden kan du ligesom Penelope vælge at bruge en fast foundation, der minder om en meget veldækkende pudder. Det er perfekt til at skabe en fuldstændig mat, men silkeblød hud.

 • Skjul urenheder eller mørke rander med en concealer, der matcher din hudfarve. Penelope har valgt at bruge elf Cosmetics 16HR Camo Concealer, der også har et mat finish ligesom resten af makeuppen.

 • Brug et contouring produkt såsom Irina The Diva #GLAMGOALSPALETTE - 001 til at skabe det perfekte markerede look. Brug den mørke farve under kindben, langs kæben og langs hårgrænsen ved panden for at give ansigtet skygge. Brug highlighteren på panden, hagen, næseryggen og langs kindbenene for at fremhæve disse dele af ansigtet, så de bliver mere markante.

 • De markante øjne skaber du ved at anvende rigelige mængder helt sort øjenskygge. Penelope har brugt en mat, cremefarvet skygge som base for låget og efterfølgende påført en sort skygge på den yderste halvdel af øjenlåget. Den mørke skygge trækkes op i globelinjen – helt ind til den inderste øjenkrog – for at give dybde. Du kan ligesom Penelope skabe en ”winged” effekt ved at trække skyggen ud forbi den yderste øjenkrog og evt. gøre kanten helt lige ved hjælp af en vatpind. Brug en rødbrun farve lige over den sorte skygge og blend den godt ind for at gøre overgangen mere blød. Brug samme eller en lysere brun farve langs vipperne på det nederste øjenlåg. Penelope har brugt farver fra [denne øjenskygge palette]](https://nicehair.dk/rude-cosmetics-30-eyeshadow-palette-cest-la-vie.html).

 • Skru helt op for dramaet ved at bruge lange, luksuriøse kunstige øjenvipper. Penelope har valgt DUFFBeauty Lashes Premium 3D - Date Night, der har skrå vipper, som er med til at give et ”cat-eye look”, der følger øjenskyggens form.

 • Vælg en læbestift i en nude farve, der passer til din hudtone og dine læbers naturlige farve, og som giver et mat eller cremet finish uden for meget shine. Farven på Penelopes læber er Tempted fra Irina The Diva. Vil du gøre dine læber ekstra fyldige og markante kan du tegne dem op med en matchende lipliner.

 • Hjælp lookets pudre med at blive på plads ved at bruge en god setting spray. Penelope har brugt Smashbox Photo Finish Weightless Setting Spray til dette look.

Anvendte produkter:

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...