Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Hvilken foundation passer til DIN hud?

Det kan være en jungle at finde en ny foundation, så jeg har lavet en mini-guide, så det bliver nemmere for dig at finde lige præcis den foundation, der passer til dig og dine behov.

Hvilken foundation passer til DIN hud?

Konsistensen

Konsistensen er den første ting, du kan kigge på. Der findes både flydende, fast, semi-fast og i pulverform. Det er meget en smagssag, hvad man foretrækker – for mig handler det lidt om anledningen. Skal makeuppen holde hele dagen, foretrækker jeg en flydende foundation, men skal looket være naturligt vælger jeg en pudderform. Min favorit har i mange år været Max Factor Skin Luminizer Foundation, der er en god blanding mellem fast og flydende. Derudover er flydende foundations nemme at fordele, enten med en finger, foundationpensel som eksempelvis denne fra Jane Iredale eller en Beautyblender, der findes i et hav af farver.

Dækningen

Hvilken foundation passer til DIN hud?

Der findes mange grader af dækning, alt efter hvad du ønsker. Ønsker du kun en let dækning, er en BB creme eller en farvet dagcreme en rigtig god løsning. Jeg er selv glad for New Cid I-Tint Tinted Moisturiser SPF 15.

Hvilken foundation passer til DIN hud?

Ønsker du høj dækning kan jeg anbefale theBalm Time Balm Foundation, der giver en rigtig fin dækning, der holder hele dagen, uden at se unaturlig ud eller lægge sig i render.

Hudtypen

Hvilken foundation passer til DIN hud?

Alt efter hudtype, er det en god ide at vælge en foundation, der passer. Har du olieret hud, eller ønsker du et mat look, er Clarins Ever Matte SPF 15 Oil-Free Foundation et rigtig godt valg. Den er oliefri og bekæmper dermed den skinnende effekt, som en fedtet hud godt kan have. Et plus ved denne er, at selvom man opnår et mat look, udtørrer den ikke huden. Har du sart eller følsom hud, er en mineralfoundation i pulverform optimalt for din hud. Mineralerne er gode for huden, og du opnår et meget naturligt look. Jeg kan anbefale Bare Minerals Original SPF 15 Foundation, selv til en allergiramt hud. Psst! Lige nu findes den i et frækt Special Collectors Edition Kit hvor du får en professionel applikationsbørste med.

Hvilken foundation passer til DIN hud?

Prisen

Prisen spænder meget bredt, og der er i mine øjne både nogle rigtig gode foundations i den budgetvenlige udgave og i den dyre luksusudgave. Dog synes jeg også, at jeg godt kan mærke kvalitetsforskellen på nogle af mærkerne. Det handler lidt om at prøve sig frem, for at finde sin favorit.
En af de lækreste foundations, jeg nogensinde har prøvet, er Clarins Ever Matte SPF 15 Oil-Free Foundation, som er beskrevet længere oppe. Den er silkeblød på huden, har en god dækkeevne, og prisen er ikke urimelig.

Vil du se nicehair.dks kæmpe udvalg af foundations, så finder du dem lige her: Foundations

HUSK! Den rigtige foundation er guld værd, men det er lige så vigtigt at have den rigtige farve, for at det ikke ser unaturligt ud. Vælg derfor farven efter din teint UDEN makeup på. Ingen ønsker at ende ud med at have en kant rundt langs kæben.

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...