Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 30% PÅ AL HÅRPLEJE FRA 10 MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Begynder-guide til contouring - sådan gør du!

Begynder-guide til contouring - sådan gør du!

Hvis du også drømmer om markerede kindben, farvel til dobbelthagen og et look ligesom stjernerne - skal du følge med her!

Vi har lavet den ultimative guide til hvordan du får alle disse ting, eller i hvert fald ser ud som om du har disse - alt sammen ved hjælp af contouring!

Hvis du ikke helt er med på hvad contouring er, kan vi fortælle dig, at det er en teknik hvorpå man bruger make-up til, at forme ansigtet med. På de områder af ansigtet man gerne vil fremhæve, lægges der en lys farve (lys) og på de områder man gerne vil skjule, lægges der en mørk farve (skygge). Det er ganske let!

Hvis du også vil lære contouring, så følg med her:

Du skal bruge:

 • En foundation som base på huden
 • En mørk pudder (Eventuelt en bronzer - som er mørkere end din egen hudfarve)
 • En lys pudder (Gerne et par toner lysere end din egen hudfarve)

Oftest har man, som kvinde, næsten altid disse produkter i sin makeup pung - men skal du alligevel ud og investere i noget nyt, kan man ofte få en contouring-kit på nettet, som indeholder alt det man skal bruge, i et sæt. Inden du går i gang skal du være opmærksom på, at hvis du benytter dig af en bronzer, skal den være fri for røde toner og helt glimmer-fri!

TIP:
Du kan også bruge foundation i stedet for pudder - det afhænger af hvad du bedst kan lide at arbejde med. Dog er pudder lettere at blende ind.

Begynder-guide til contouring - sådan gør du!

Contouring - sådan gør du:

 • Start altid din makeup på en afrenset hud (rens og creme), så står din makeup nemlig flottere.

 • Brug her en primer eller hi-def de steder hvor der er ujævnheder eller forstørrede porer (oftest i t-zonen).

 • Start med at lægge din foundation, som en base, for at skabe det perfekte kanvas på huden. På denne måde mindsker du bumser, rander og urenheder.

 • Nu skal der formes! Endnu en gang minder vi dig om - lys fremhæver og mørk skjuler! Så aldrig kom lyst på de områder du gerne vil skjule.

 • Start med at lægge skygge langs kanterne af ansigtet. Kanten af panden, under kæbekanten, i tindingerne osv. HUSK at tone farven godt ud, så der ikke er en voldsom overgang!

 • Herefter lægger du den samme mørke farve lige under dine kindben, som vist på billedet. Hvis du suger kinderne ind, skal den mørke farve lægges, der hvor der kommer et "hulrum". Husk endnu engang at tone farven godt ud.

 • Påfør den mørke farve på hver sin side af næseryggen, som vist på billedet, hvis du ønsker en smallere næse.

 • Nu skal den lyse farve lægges på selve næseryggen, under dine øjenbryn - der hvor de "knækker", på hagespidsen, på selve kindbenene og i pandens t-zone. (Se billedet)

 • Når du har blendet disse farver godt ud så der ingen streger og overgange er, er du færdig! Du kan nu fortsætte med din make-up som sædvanligt.

 • Hvis du ikke føler at det har givet nok, kan du komme lidt rouge eller solskinspudder på.

 • Brug nu en fugtspray (vi har valgt Murads) og spray i ansigtet for at fiksere makeuppen.

Se også 6 makeup-fejl du ikke må lave

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...