Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Lancôme Miracle EDP For Her Gift Set (Limited Edition)

299,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Lancôme Miracle EDP For Her Gift Set er en utrolig lækker gaveæske til kvinder. Den indeholder parfumen Miracle fra Lancôme, samt en skøn body lotion og shower gel, som har den samme frugtige og friske duft. Dette fantastiske sæt passer perfekt til den feminine kvinde, som aldrig ønsker at gå på kompromis. Allerede i badet er det muligt at opbygge duften fra den fantastiske parfume, som vil efterlade huden velduftende og velplejet. Forær en du holder af med Lancôme Miracle EDP For Her Gift Set, eller forkæl dig selv med en duft du uden tvivl vil elske.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Lancôme Miracle EDP 30 ml
  • 1 stk. Lancôme Miracle Bodylotion 50 ml
  • 1 stk. Lancôme Miracle Shower Gel 50 ml

    Lancôme Miracle EDP er en frugtagtig og frisk duft, til kvinder. Det er en frisk duft, ligesom morgengry, når den dugvåde duft af litchi og fresia blandes. Og med den krydrede og delikate hjertenote, som består af kronblade af magnolia, Bourbon-peber og en krydret sitren af ingefær. Se mere her

Lancôme Miracle Bodylotion er en utrolig lækker badegele, der under bruseren forvandler sig til en blød skum, som let fordeles over hele kroppen. Den har samme duft som Miracle parfumen fra Lancôme og sørger for at man altid træder ren og velduftende ud af badet.

Lancôme Miracle Shower Gel er en fantastisk body lotion, der rummer den samme feminine duft som Miracle parfumen fra Lancôme. Den lette og bløde konsistens føles silkeblød på huden og giver en lækker og velduftende fornemmelse.

Find mere fra dette mærke:
Loading...