Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Visionnaire

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Visionnaire

Lancôme Visionnaire er en anti-age serie. Serien giver en mere ensartet hud, mens rynker, pigmentforandringer, synlige porer og rødme mindskes. Huden bliver samtidig mere strålende af se på.

Serien indeholder b.la.:

Lancôme Visionnaire Rich Cream som er en creme der giver op til 24 timer s fugt. Cremen er god til især tør hud, men kan bruges af alle hustyper, også sensitiv hud. Den plejer og nærer huden, og derved reduceres linjer og rynker. Den giver intens fugt, og har en lækker konsistens, som øjeblikkeligt smelter ind i huden.

Lancôme Visionnaire Advanced Skin Corrector er et super effektivt anti-age ansigtsserum, som er velegnet til alle hudtyper. Serumet indeholder molekylet LR2412, som skaber en perfekt og fejlfri hud i balance. Fine linjer, rynker og synlige porer formindskes. Pigmentforandringer og rødme reduceres. Huden efterlades velplejet, fast, ensartet og strålende med fornyet energi. Lancôme Visionnaire Advanced Skin Corrector kan bruges i hele ansigtet, også på den sarte hud omkring øjnene.

Loading...