Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Hydra Zen

Viser 8 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Natcreme
Serum
Skintonic/ Toner
Renseprodukter
Rensemælk/Rensecreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Normal
Sart/ Sensitiv Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Indhold
SPF 15 og under
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Fugt
Reparerer Huden
UV-Beskyttelse
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Hydra Zen

Hydra Zen er en serie fra Lancôme, der tilfører huden masser af fugt. Serien henvender sig til alle aldre og hudtyper, også en meget sensitiv hud. Hydra Zen serien indeholder alle sammen det samme ingrediens, nemlig neurocalm, som har en lindrende og afstressende virkning på huden. Komplekset er naturlige planteekstrakter som der bekæmper udefrakommende påvirkninger og følelsesmæssig stress. De udefrakommende påvirkninger, betegnes også som de frie radikaler, som eksempel os fra biler, busser eller tog, samt forurening af olie og andre ting. Disse frie radikaler er vi ikke altid helt selv i stand til at ændre på. Og der kommer Lancôme Hydra Zen på banen, da denne serie har virkningen til at bekæmpe og skyde disse problemer væk fra huden.

Serien indeholder:

Lancôme Hydra Zen Night Mask er en fantastisk natmaske, som går ind og bekæmper tegn på stress og træthed i huden. Masken giver huden en opkvikkende glød og udstråling.

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress All Skintypes en fugtgivende og beroligende dagcreme, som virker gennemfugtende i op til 24 timer. Dens lindrende og afstressende duft virker beroligende på huden.

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Gel Cream er en skøn fugtgivende og meget lindrende creme i en let gelcreme konsistens. Huden bliver tydeligt intenst fugtet, lindret og føles samtidig behagelig. konsistensen er blød og fedter ikke på huden, derimod absorberes den hurtigt.

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Day Cream Dry Skin er en super fugtgivende creme til ansigtet. Cremen virker fugtgivende og beroligende. Den tilfører huden en intens, øjeblikkelig og langvarig fugt. Huden føles blød og behagelig, og synes mere strålende.

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress SPF15 All Skintypes er en skøn fugtgivende og meget lindrende creme. Huden føles efter brug blød, behagelig og gennemfugtet. Den indeholder solfaktor 15 og passer til alle hudtyper.

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Fluid er en skøn og let ansigtscreme. Cremen er på pumpesystem og passer til alle hudtyper, selv en meget sart og sensitiv hud. Den tilføjer masser af øjeblikkelig og langvarig fugt.

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress SPF 30 Fluid Denne creme har en let konsistens. Den er lavet på pumpesystem, og passer dermed også til alle hudtyper, selv en sensitiv hud. Den indeholder solfaktor 30.

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Night Mens du sover, virker denne natcreme fugtgivende og beroligende på huden. Den er udviklet til at modvirke ophobning af affaldsstoffer om natten, og samtidig booster den hudens forsvar mod dagens udefrakommende aggressioner.

Lancôme Hydra Zen Yeux er en dejlig afstressende øjencreme der gennemfugter øjenomgivelserne. Den afhjælper alle tegn på stress og træthed, og gør at din hud føles stærkere og mere modstandsdygtig.

Lancôme Hydra Zen BB Cream er en BB creme til ansigtet. BB står for Beauty Balm. Det er en "alt i et" creme, da den indeholder mineral pigmenter, som giver et meget naturligt og jævnt dækkende resultat, samtidig giver den en smuk glød. Den giver fugt og indeholder solfaktor 15. BB cremen kan anvendes for sig selv, eller under makeup.

Loading...