Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SUPER WEEKEND! | 30% PÅ 20 MÆRKER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Hydra Zen

Viser 16 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Sort
Ansigtspleje
Dagcreme
Maske
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Øjenmakeup
Mascara
Renseprodukter
Rensemælk/Rensecreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Normal
Stresset Hud
Produktegenskaber
Beroligende
Fugt
Glød
Størrelse
Rejsestørrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering

Hydra Zen

Hydra Zen er en serie fra Lancôme, der tilfører huden masser af fugt. Serien henvender sig til alle aldre og hudtyper, også en meget sensitiv hud. Hydra Zen serien indeholder alle sammen det samme ingrediens, nemlig neurocalm, som har en lindrende og afstressende virkning på huden. Komplekset er naturlige planteekstrakter som der bekæmper udefrakommende påvirkninger og følelsesmæssig stress. De udefrakommende påvirkninger, betegnes også som de frie radikaler, som eksempel os fra biler, busser eller tog, samt forurening af olie og andre ting. Disse frie radikaler er vi ikke altid helt selv i stand til at ændre på. Og der kommer Lancôme Hydra Zen på banen, da denne serie har virkningen til at bekæmpe og skyde disse problemer væk fra huden.

Serien indeholder:

Lancôme Hydra Zen Night Mask er en fantastisk natmaske, som går ind og bekæmper tegn på stress og træthed i huden. Masken giver huden en opkvikkende glød og udstråling.

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress All Skintypes en fugtgivende og beroligende dagcreme, som virker gennemfugtende i op til 24 timer. Dens lindrende og afstressende duft virker beroligende på huden.

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Gel Cream er en skøn fugtgivende og meget lindrende creme i en let gelcreme konsistens. Huden bliver tydeligt intenst fugtet, lindret og føles samtidig behagelig. konsistensen er blød og fedter ikke på huden, derimod absorberes den hurtigt.

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Day Cream Dry Skin er en super fugtgivende creme til ansigtet. Cremen virker fugtgivende og beroligende. Den tilfører huden en intens, øjeblikkelig og langvarig fugt. Huden føles blød og behagelig, og synes mere strålende.

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress SPF15 All Skintypes er en skøn fugtgivende og meget lindrende creme. Huden føles efter brug blød, behagelig og gennemfugtet. Den indeholder solfaktor 15 og passer til alle hudtyper.

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Fluid er en skøn og let ansigtscreme. Cremen er på pumpesystem og passer til alle hudtyper, selv en meget sart og sensitiv hud. Den tilføjer masser af øjeblikkelig og langvarig fugt.

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress SPF 30 Fluid Denne creme har en let konsistens. Den er lavet på pumpesystem, og passer dermed også til alle hudtyper, selv en sensitiv hud. Den indeholder solfaktor 30.

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Night Mens du sover, virker denne natcreme fugtgivende og beroligende på huden. Den er udviklet til at modvirke ophobning af affaldsstoffer om natten, og samtidig booster den hudens forsvar mod dagens udefrakommende aggressioner.

Lancôme Hydra Zen Yeux er en dejlig afstressende øjencreme der gennemfugter øjenomgivelserne. Den afhjælper alle tegn på stress og træthed, og gør at din hud føles stærkere og mere modstandsdygtig.

Lancôme Hydra Zen BB Cream er en BB creme til ansigtet. BB står for Beauty Balm. Det er en "alt i et" creme, da den indeholder mineral pigmenter, som giver et meget naturligt og jævnt dækkende resultat, samtidig giver den en smuk glød. Den giver fugt og indeholder solfaktor 15. BB cremen kan anvendes for sig selv, eller under makeup.

Loading...