Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SKØNNE TILBUD PÅ MÆRKER SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Génifique

Viser 9 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Natcreme
Serum
Skintonic/ Toner
Øjencreme
Renseprodukter
Rensemælk/Rensecreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Sart/ Sensitiv Hud
Stresset Hud
Tør Hud
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Fugt
Glød
Irritation/Kløe
Kølende
Mørke Rande
Opstrammende
Regenererende
Repair/ Genopbyggende
Reparerer Huden
Rynker/ Fine Linjer
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Génifique

Hos Lancôme starter alt hos Génifique. Génifique er en serie som stimulerer ungdomsgenernes aktivitet. Serien kan bruges af alle hudtyper og aldre, og har alle sammen den egenskab at de giver et yngre udseende, smuk hud og fornyet glød, samt bliver fine linjer udglattet. Generne som ligger til grund for hudens ungdommelige udseende, udtrykker sig ved at producere specifikke proteiner, der kan ses i hudens overflade. Proteinerne giver udtryk for hudens ungdommelige udseende, men der bliver dog færre med alderen.

Serien indeholder:

- Lancôme Advanced Génifique Serum som trænger ned i hudens lag, og aktiverer ungdomscellerne, samt giver fornyet og strålende hud. Den mindsker hævelser og gør huden mere fast og smidig. Den efterlader huden strålende og raffineret og med en skøn og frisk glød.

- Lancôme Advanced Génifique Dagcreme har en skøn og silkeagtig tekstur. Den styrker hudens skønhed, ungdommelige udseende og udvikling gennem årene, samt har den evnen til at beskytte sig mod stress og udefrakommende påvirkninger.

- Lancôme Génifique Nutrics er en nærende creme, med foryngende accelerator. Den styrker hudens ungdommelige udseende, og udvikling gennem årene. Samtidig fylder den huden op indefra med nyt liv og en ny ungdom.

- Lancôme Génifique Repair er en foryngende og genopbyggende natcreme. Natcremen stimulerer genernes aktivitet og genopbyggelse af huden. Natcremen styrker hudens naturlige proces i at reparerer sig, men du sover. Huden synes mere veludhvilet, frisk og med en fornyet glød.

- Lancôme Advanced Génifique Yeux er en foryngende øjencreme som udvisker fine linjer. Cremen beskytter mod stress og udefrakommende påvirkninger. Den skønne cremegele konsistens er specielt udviklet for at mindske poser, udviske fine linjer og mørke rander under øjnene. Træthedstegnene dæmpes og øjnene sitrer af ungdommelighed.

- Lancôme Advanced Génifique Yeux Light-Pearl er en skøn øjencreme som afstresser, opfrisker, øger mikrocirkulationen i øjenområdet, samt modvirker væskeophobning og giver dermed en mere glat øjenkontur.

Loading...