Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB FOR 119KR. OG SPAR 24% PÅ UDVALGTE BRANDS* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Absolue

Viser 9 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Serum
Øjencreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Moden Hud
Indhold
Miljøvenlig emballage
Produktegenskaber
Anti-Age
Energigivende
Fugt
Glød
Opstrammende
Regenererende
Rynker/ Fine Linjer
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Skal din hud have det bedste af det bedste?

Her er Lancômes svar på det bedste af det bedste. Lancôme har skabt serierne Absolue Premium ßx, Absolue Precious Cells Silky og Absolue Precious Cells.

Forskningen bag Absolue Premium ßx og Absolue Precious Cells kommer til inspiration fra en 20 års lang forskning inden for hudens stamceller. Stamcellerne har evnen til at kunne genoprette og vedligeholde hudens ungdommelighed, og samtidig af naturens fantastiske potentiale at kunne regenerere sig selv.

Serierne er delt op på følgende måde:

Lancôme Absolue Premium ßx er serien som passer til kvinder der altid har passet på sin hud, sørget for at beskytte huden i solens stråler, og dermed også har levet en sund livsstil og altid har anvendt hudplejeprodukter dagligt. Dermed er denne serie til kvinden der stadig vil gøre det bedste for sin hud. Denne serie er specielt udviklet til at virke regenererende og dermed også til at genopfylde hudens depoter. Absolue Premium ßx giver en mere fast, fyldig, opstrammet og smuk udstrålende hud.

Lancôme Absolue Precious Cells Silky passer til kvinden der søger et ungdommeligt udseende. Den indeholder masser af nærende olier som gennemfugter og opfrisker huden. Huden føles fastere, rynker og fine linjer synes mindsket, samt bliver hudens tekstur finere og mere strålende.

Lancôme Absolue Precious Cells er serien til kvinden der har levet det vilde liv forårsaget af livsstil, miljø og klima. Denne hudpleje serie er til kvinden som har brug for mere næring og pleje af sin hud og som ønsker en ensartet hud, som giver intens næring, øget fasthed, reduceret rynker samt ny glød og udstråling. Serien går derfor målrettet ind og styrker hudens naturlige matrix. Den reducerer rynker, giver mere ensartet hud, intens næring, mere fast hud, samt en ny og pragtfuld udstråling.

Loading...