Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Face Cleansing

Viser 14 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Ansigtspleje
Dagcreme
Serum
Skintonic/ Toner
Renseprodukter
Micellar Water
Rensegel
Rensemælk/Rensecreme
Hudtype
Alle Hudtyper
Tør Hud
Produktegenskaber
Fugt
Glød
Køn
Til Kvinder
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Lancôme har en lang række af hudplejeprodukter, som egner sig til forskellige hudtyper. Disse forskellige hudtyper Lancôme byder på er;

  • Normal/kombineret
  • Tør hud
  • Fedtet hud

Normal/kombineret Denne serie er velegnet til en normal/kombineret hud. Nogle af produkterne indeholder b.la. papaya, ananas, fransk rose og hvid lotus. Papaya har en meget blødgørende egenskab, hvor ananas har en anti-inflammatorisk og helende egenskab. Hvid lotus er et antioxidant som holder huden ung og beskytter mod snavs og forurening som kommer fra luften, biler, busser osv. Den franske rose er tilsat for at lindre huden.

Tør hud Den tørre hud har brug for mere fugtpleje end den normal/kombineret hud har. Derfor indeholder nogle af produkterne mælkeprotein som virker nærende, blødgørende og fugtgivende på huden. Nogle af produkterne indeholder ligesom til den normal/kombineret hud også fransk rose og hvid lotus. Hvid lotus er et antioxidant som holder huden ung og beskytter mod snavs og forurening som kommer fra luften, biler, busser osv. Den franske rose er tilsat for at lindre huden.

Fedtet hud Den fedtede hud har brug for at komme i balance og det kommer den med Lancôme. Produktet indeholder opløsende, mikroskopiske korn som renser i dybden, samtidig med at den opretter hudens balance. Den indeholder et system som hedder dermo-guide, der spreder mikroskopiske følere, som er beregnet til at finde bunden i porerne og absorber overskydende fedt. Dette produkt tilstopper ikke porerne, men leverer i stedet huden helt ren, renset, sund, varig mat og ensartet.

Gå på opdagelse her og find de produkter der passer netop dig!

Loading...