Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

VILDE DAGSTILBUD - KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Gratis fragt!

Lancôme La Vie Est Belle EDP Gift Box (Limited Edition)

430,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Lancôme La Vie Est Belle EDP Gift Box er en helt fantastisk gaveæske til kvinder. Den indeholder parfumen La Vie Est Belle fra Lancôme, samt en skøn showergel og body lotion, som har den samme bløde og feminine duft. Dette skønne sæt passer perfekt til den lidenskabelige kvinde, som aldrig ønsker at gå på kompromis. Allerede i badet er det muligt at opbygge duften fra den fantastiske parfume, som vil efterlade huden velduftende og velplejet. Forkæl dig selv med Lancôme La Vie Est Belle EDP Gift Box, eller overrask én du har kær, med en uimodståelig duft, som enhver kvinde vil elske.

Værdi: 666 kr.

Sættet indeholder:

  • 1 stk. Lancôme La Vie Est Belle EDP 30 ml
  • 1 stk. Lancôme La Vie Est Belle Shower Gel 50 ml
  • 1 stk. Lancôme La Vie Est Belle Body Lotion 50 ml

Lancôme La Vie Est Belle EDP er, som navnet demonstrerer, en hyldest til livet og de smukke oplevelser, som livet byder på. La Vie Est Belle er en udsøgt parfume som bygger sit fundament på den ekstremt dyrebare ingrediens iris. Dertil er der gjort brug af herlige naturingredienser som f.eks. Sambac jasmin og appelsinblomst. Se mere her

Lancôme La Vie Est Belle Shower Gel er en super lækker showergel, der efterlader din hud ren og velduftende efter ethvert bad. Den geléagtige konsistens forvandler sig til en let skum, som let fordeles over hele kroppen.

Lancôme La Vie Est Belle Body Lotion er en skøn body lotion, der med sin cremede konsistens vil efterlade din hud silkeblød og velplejet. Huden bliver tilført optimal fugt, samtidig med at denne skønne creme sørger for, at du forbliver velduftende hele dagen.

Find mere fra dette mærke:
Loading...