Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Lancôme La Nuit Trésor EDP Gift Set (Limited Edition)

299,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Lancôme La Nuit Trésor EDP Gift Set er en fortryllende og lidenskabelig gaveæske til den romantiske kvinde. I æsken finder du en intens parfume, med noter af blandt andet vanilje, kostbar orkidé, røgelse og eksotisk litchi. Derudover medfølger der også både en showergel og bodylotion med samme fantastiske duft, som sørger at din hud efterlades velduftende og velplejet. Forkæl dig selv med denne skønne gaveæske, eller brug den som julegave til én du har kær.

Værdi: 598 kr.

Sættet indeholder:

  • Lancôme La Nuit Trésor EDP 30 ml
  • Lancôme La Nuit Trésor Perfumed Shower Gel 50 ml
  • Lancôme La Nuit Trésor Perfumed Body lotion 50 ml

Lancôme La Nuit Trésor EDP er en vaskeægte kærlighedseliksir til elskerinden i det 21. århundrede. La Nuit Trésor er resultatet af de ædleste råmaterialer, tilsat i selv samme parfume. En rose med et hint af vanilje fra kostbare orkideer fra Tahiti, samt den fineste røgelse, papyrus ekstrakt og eksotisk litchi danner grundlaget for denne fortryllende parfume. Se mere her

Lancôme La Nuit Trésor Perfumed Showergel er en skøn badesæbe i flydende form. Den har en lækker konsistens som skummer let op og er let at fordele over kroppen. Den efterlader huden ren og silkeblød, med en uimodståelig duft af den fantastiske La Nuit Trésor parfume fra Lancôme.

Lancôme La Nuit Trésor Perfumed Bodylotion er en utrolig cremet og lækker body lotion til kvinden, hvor kun det bedste er godt nok. Den unikke formel gennemfugter huden, hvorefter den efterlades silkeblød og velplejet. Med denne geniale creme er det muligt at opbygge en forførende duft allerede i badet, da den har samme duft som La Nuit Trésor parfumen fra Lancôme.

Find mere fra dette mærke:
Loading...