Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 20%
Gratis fragt!

Karmameju Ansigt Face 03 Combination Skin Gift Set

Vejl. pris 799,00 kr
Din pris 639,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Karmameju Ansigt Face 03 Gift Set er en fantastisk æske til den, du holder af. Produkterne er specielt velegnet til kombineret hud.

Værdi 1637 kr

Indeholder:

  • 1 stk. Karmameju SILK Face Cream 03 50 ml
  • 1 stk. Karmameju NOW Cleansing Gel 03 200 ml
  • 1 stk. Karmameju CHANGE Face Oil 03 40 ml
  • 1 stk. Karmameju WOW Face Mist 03 100 ml
  • 1 stk. Karmameju COUTURE Eye Cream 01 15 ml

Karmameju SILK Face Cream 03 er en luksuriøs og let absorberende creme til en kombineret hud. Cremen er opkaldt efter eksklusive tekstiler, og denne føles blød som silke, og efterlader huden mat og ensartet. Den virker antiinflammatorisk og helende, og et højt indhold af antioxidanter bekæmper frie radikaler, og beskytter cellerne mod tidlige ældningstegn. Den indeholder hyaluronsyre, som genopretter hudens fugtniveau, mens ingredienser som cypres og cedertræ tilfører næring, samt er med til at minimere porerne. efter brug af Karmameju SILK Age-Defence Face Cream 03 vil huden efterlades mat og ensartet.

Karmameju NOW Cleansing Gel 03 er en skøn rensegelé, som er specielt udviklet til en kombineret, fedtet eller hormonel hud. Den er blandt andet rig på antioxidanter fra økologiske chiaolie, som virker fugtgivende, samtidig med at den stabiliserer huden. Den er med forfriskende aromaterapeutiske citrusnoter fra blandt andet neroli, tagetes, mandarin og sød appelsin, som virker rensende og antimicrobielle. Hudens cirkulation stimuleres og huden vil efter brug af Karmameju NOW Age-Defense Cleansing Gel 03 være mere klar og ensartet.

Karmameju CHANGE Face Oil 03 er et lækkert produkt, som virker rensende og afbalancerende på en kombineret og fedtet hud. Dette serum indeholder en kombination af rene æteriske olier og lipider, som virker beoligende og afbalancerende på en fedtet hud. Den er med bergamot, tamanu og kanuka, som er medhjælpende til at behandle årsagen til tilstoppede porer og akne. Rosengeranium og cedertræ giver kontrol over talgproduktionen og er med til at give en klar teint. Derudover er den med havtorn, evighedsblomst og patchouli, som understøtter vævsfornyelsen samt fremmer helingsprocessen.

Karmameju WOW Face Mist 03 er en super lækker fugtspray specielt udviklet til en fedtet og uren hud. Karmameju WOW Balancing Mist 03 er beriget med planteekstrakter og rene æteriske olier. De skønne ingredienser virker balancerende og plejende på huden, ligeledes hjælper de med at genoprette hudens naturlige pH-værdi. Få en sund, smuk og frisk hud med WOW Balancing Mist 03 fra Karmameju.

Karmameju COUTURE Eye Cream 01 er en yderst luksuriøs, men stadig mild øjencreme. Den virker lysnende, plejende og opstrammende på det sarte øjenområde. Cremen virker utroligt nærende, er med til at minimere fine linjer og rynker, og arbejder samtidig på at mindske mørke rande og hævede øjenomgivelser. Cremen giver en dyb fugt, og beskytter huden mod miljømæssige påvirkninger. Den indeholder blandt andet sheasmør og aloe vera, og giver en mere ensartet og glat hud. Få en synligt yngre, revitaliseret og silkeblød hud omkring øjnene.

Alle produkterne i denne pakke er fri for parabener, sulfater, kunstige duft- og farvestoffer

Find mere fra dette mærke:
Loading...