Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

JANUARUDSALG – SPAR 28% PÅ ALLE PARFUMER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 10%
Gratis fragt!

Karmameju Ansigt Face 03 Combination Skin Gift Set

899,00 kr
809,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Karmameju Face 03 Combination/Oily Skin Gift Set (Limited Edition) er et fantastisk sæt, du kan forkæle dig selv eller en du holder af med. Produkterne er specielt velegnet til kombineret hud, så trænger du til ekstra pleje, og en hud der igen kommer i balance, så har du fundet svaret her.

Værdi 1777 kr

Indeholder:

  • 1 stk. Karmameju DEEP Age-Defence Peeling 'PHA' Mask 03 - 65 ml.
  • 1 stk. Karmameju SILK Face Cream 03 50 ml
  • 1 stk. Karmameju COUTURE Eye Cream 01 15 ml
  • 1 stk. Karmameju CHANGE Face Oil 03 40 ml
  • 1 stk. Karmameju CALM Balm 02 - 20 ml

Karmameju DEEP Age-Defence Peeling 'PHA' Mask 03 - 65 ml: er en effektiv og skånsom mælkesyremaske, som er velegnet til alle hudtyper. Masken øger cellefornyelsen, og giver en skånsom eksfoliering af hudens øverste lag, hvilket fremmer et mere blødt og glat udseende af huden. Den indeholder en række aktive ingredienser, som tilsammen reducerer fine linjer og rynker, og som virker forebyggende på for tidlig ældning af huden. Hvis denne maske bruges regelmæssigt, vil man opnår en mere jævn og klar hud, porerne bliver minimeret og overfladen vil blive mere ensartet. Den skønne gelmaske har en skøn og aromatisk duft af evighedsblomst, mandarin, cedertræ, citron, lavendel og geraniumrose. Der medfølger en lille spatel, som sikrer optimal påføring af masken, og som mindsker spild af produkt, samt en 100% økologisk musselinvaskeklud, som er det ideelle redskab til let afrensning af masken. Denne lækre maske er perfekt til at skabe en hjemme-spa oplevelse udover det sædvanlige!

Karmameju SILK Face Cream 03 er en luksuriøs og let absorberende creme til en kombineret hud. Cremen er opkaldt efter eksklusive tekstiler, og denne føles blød som silke, og efterlader huden mat og ensartet. Den virker antiinflammatorisk og helende, og et højt indhold af antioxidanter bekæmper frie radikaler, og beskytter cellerne mod tidlige ældningstegn. Den indeholder hyaluronsyre, som genopretter hudens fugtniveau, mens ingredienser som cypres og cedertræ tilfører næring, samt er med til at minimere porerne. efter brug af Karmameju SILK Age-Defence Face Cream 03 vil huden efterlades mat og ensartet.

Karmameju COUTURE Eye Cream 01 er en yderst luksuriøs, men stadig mild øjencreme. Den virker lysnende, plejende og opstrammende på det sarte øjenområde. Cremen virker utroligt nærende, er med til at minimere fine linjer og rynker, og arbejder samtidig på at mindske mørke rande og hævede øjenomgivelser. Cremen giver en dyb fugt, og beskytter huden mod miljømæssige påvirkninger. Den indeholder blandt andet sheasmør og aloe vera, og giver en mere ensartet og glat hud. Få en synligt yngre, revitaliseret og silkeblød hud omkring øjnene.

Karmameju CHANGE Face Oil 03 er et lækkert produkt, som virker rensende og afbalancerende på en kombineret og fedtet hud. Dette serum indeholder en kombination af rene æteriske olier og lipider, som virker beoligende og afbalancerende på en fedtet hud. Den er med bergamot, tamanu og kanuka, som er medhjælpende til at behandle årsagen til tilstoppede porer og akne. Rosengeranium og cedertræ giver kontrol over talgproduktionen og er med til at give en klar teint. Derudover er den med havtorn, evighedsblomst og patchouli, som understøtter vævsfornyelsen samt fremmer helingsprocessen.

Karmameju CALM Balm 02 - 20 ml: er en skøn salve som kan anvendes af hele familen. Salven er fra det danske mærke Karmameju. Den er med oliven-, jojoba-, og sheaolie, som virker genopbyggende og revitaliserende på huden. Den indeholder desuden rene æteriske olier, som heler og reparerer huden. Salven har rigtig mange anvendelsesmulighed, og kan bruges til spædbørn, børn og voksne. Salven er rigtig god til tørre hænder, albuer eller fødder. Den er god at bruge efter barbering eller solbadning. Ligeledes er den velegnet som numse- og brystvortesalve, og til at forbygge strækmærker under graviditet. 

Alle produkterne i denne pakke er fri for parabener, sulfater, kunstige duft- og farvestoffer

Find mere fra dette mærke:
Loading...