Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE WEEKENDENS VILDE TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Hair

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Hair

Karmameju giver glansfuldt og smukt hår

Karmameju har skabt en 100% naturlige og veganervenlige hårshampoo og conditioner, som giver et glansfuldt og smukt hår. Karmameju-produkter er alle biologisk nedbrydelige og ikke-toksiske - med aromaterapeutisk effekt. Velvære yderst, som inderst.

Karmameju er beregnet til alle hud og hårtyper

I modsætning til Karmamejus andre produkter, findes hårshampoo og conditioner udelukkende i deres hovedgruppe 02 - BEROLIGENDE - beregnet til alle hud og hårtyper, men specielt anbefalet til gravide, børn over 3 mdr. og til personer med særlig sensitiv hud og hovedbund.

Prisvindende produkter fra Karmameju

Både shampoo og conditioner har vundet "Stellas Skjønnhetskåring" for "Best new haircare 2013".

  • Karmamejus shampoo, SWISH, er effektiv, men dog så mild, at den er perfekt til daglig brug. Deres shampoo består af en speciel blanding af forskellige aktive plantestoffer, som blidt renser og nærer håret og hovedbunden. Tilstedeværelsen af kamille giver en lindrende virkning på irriteret og sart hovedbund, ligesom et eventuelt hårtab forebygges.
  • Karmamejus ultra-lette conditioner, GLORY, er fantastisk til efterpleje af det rensede hår. Normalvis anbefaler frisører, at du udelukkende påfører conditioner i hårlængderne, men netop denne conditioner må gerne benyttes til hovedbunden. Udover at være fugtgivende, lindrende og styrkende, så efterlader GLORY håret sundt, glansfuldt og i balance - takket være Arganoil, "Det flydende guld" og Maca-plantens "magiske" rod. Begge har de en helende og livgivende virkning, som har gavnet mennesker og dyr verden over.

NiceHair.dk sælger disse to kvalitets-produkter i almindelig og i praktisk rejsestørrelse.

Se resten af Karmamejus produkter ved at klikke her.

Karmameju - ren, naturlig og aktiv skin-care af høj kvalitet.

Loading...