Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Loungewear

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Loungewear

Karmameju - En afslappet livsstil, der taler til det hele menneske.

Karmameju er mere end den fantastiske skønhedspleje 100 % SPA, som er rene, plejende og aromaterapeutiske produkter af meget høj kvalitet og helt uden giftstoffer og kemikalier. (Se mere under Face, Body og Hair). Karmameju er også lækre duftlys og duftposer til opfriskning af både dit hjem og dit sind. (Se mere under Home). Og Karmameju er total forkælelse til din krop i form af vidunderlige og bløde badekåber

Karmameju badekåber i alle størrelser

NiceHair.dk sælger Karmamejus elegante Mount Everest badekåber i den blødeste fleece, der med sit enkle snit og sine afdæmpede farver, klæder såvel kvinder, som mænd. Kåberne fås i både i onesize og i tilpassede størrelser, afhængig af din højde og drøjde. Ligeledes kan de købes i tre rolige og afdæmpede farver - Light Grey, Grey og Navy.

Badekåben til både mænd og kvinder

Brug kåberne efter et skønt varmt bad, i svømmehallen, ved stranden eller til en hyggestund i sofaen. Uanset hvor og til hvad, fremkalder Karmameju en følelse af luksus og komfort. Indenfor kategorien Loungewear sælger NiceHair.dk også Karmamejus skønne bløde fleecetæpper.

Køb også fleecetæppet fra Karmameju

Tæpperne er praktiske, da de ikke fylder meget. De er derfor nemme at have med sig. Man kan have det liggende i sofaen, i bilen eller hvor man ellers lige synes, det er rart at have et tæppe. Tæppet er med ekstra længde, nemlig 250 cm, så det dækker nemt hele kroppen.

Kåberne og tæpperne er lavet af kvalitetsmaterialer, der holder formen vask efter vask ved 30 grader. Det anbefales at benytte lidt skyllemiddel for at forhindre statisk elektricitet.

NiceHair.dk og Karmameju i skøn forening.

Loading...