Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Loungewear

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Loungewear

Karmameju - En afslappet livsstil, der taler til det hele menneske.

Karmameju er mere end den fantastiske skønhedspleje 100 % SPA, som er rene, plejende og aromaterapeutiske produkter af meget høj kvalitet og helt uden giftstoffer og kemikalier. (Se mere under Face, Body og Hair). Karmameju er også lækre duftlys og duftposer til opfriskning af både dit hjem og dit sind. (Se mere under Home). Og Karmameju er total forkælelse til din krop i form af vidunderlige og bløde badekåber

Karmameju badekåber i alle størrelser

NiceHair.dk sælger Karmamejus elegante Mount Everest badekåber i den blødeste fleece, der med sit enkle snit og sine afdæmpede farver, klæder såvel kvinder, som mænd. Kåberne fås i både i onesize og i tilpassede størrelser, afhængig af din højde og drøjde. Ligeledes kan de købes i tre rolige og afdæmpede farver - Light Grey, Grey og Navy.

Badekåben til både mænd og kvinder

Brug kåberne efter et skønt varmt bad, i svømmehallen, ved stranden eller til en hyggestund i sofaen. Uanset hvor og til hvad, fremkalder Karmameju en følelse af luksus og komfort. Indenfor kategorien Loungewear sælger NiceHair.dk også Karmamejus skønne bløde fleecetæpper.

Køb også fleecetæppet fra Karmameju

Tæpperne er praktiske, da de ikke fylder meget. De er derfor nemme at have med sig. Man kan have det liggende i sofaen, i bilen eller hvor man ellers lige synes, det er rart at have et tæppe. Tæppet er med ekstra længde, nemlig 250 cm, så det dækker nemt hele kroppen.

Kåberne og tæpperne er lavet af kvalitetsmaterialer, der holder formen vask efter vask ved 30 grader. Det anbefales at benytte lidt skyllemiddel for at forhindre statisk elektricitet.

NiceHair.dk og Karmameju i skøn forening.

Loading...