Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE OG HUDPLEJE VED KØB FOR MIN. 119KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Karmameju
Karmameju
Karmameju
Viser 5 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Ansigtspleje
Serum
Hudtype
Alle Hudtyper
Fedtet Hud
Moden Hud
Pigmenteret Hud
Sart/ Sensitiv Hud
Tør Hud
Indhold
Aluminiumfri
Glutenfri
Parabenefri
Parfumefri
Phthalatfri
Silikonefri
SPF 15 og under
Sulfatfri
Uden Farvestoffer
Vegansk
Økologisk/ Naturlig
Produktegenskaber
Anti-Age
Beroligende
Fugt
Fugt/ Blødhed
Glans
Irritation/Kløe
Mørke Rande
Opstrammende
Pigmentforandringer
Poreminimerende
Regenererende
Rynker/ Fine Linjer
Rødme
UV-Beskyttelse
Hårpleje
Conditioner
Køn
Til Kvinder
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Karmameju

Karmameju

Karmameju: Lækker, aromaterapeutisk hudpleje samt forkælelse fra top til tå for både krop og sjæl. Her på siden kan du finde alt fra parfumer og hårpleje til ansigtscremer og et væld af andre hudplejeprodukter. Produkterne fra Karmameju dækker nemlig over en bred vifte af kropspleje inden for diverse kollektioner. Find derfor din favorit fra Karmameju hos NiceHair.

Karma, Mette og Julie

Karmameju startede som en spirende tanke i New York og er nu international og anerkendt skønhedspleje, hvor kvalitet og sundhed går hånd i hånd med velvære og sjælero. Men Karmameju har også et ganske rolig og nede-på-jorden perspektiv: Navnet dækker nemlig over Karma, Mette og Julie.

Karmameju er først og fremmest inspireret af karma-begrebet, der handler om at skabe indtryk i vores sind ud fra viden, motivation, handling og vurdering. Blandt andet gennem positive eller negative valg - hvor dét at forkæle kroppen med naturlig hudpleje kan være et positivt tilvalg i hverdagen.

Sidste del af brandets navn -meju - er en sammensætning af navnene Mette og Julie, der refererer til de to grundlæggere, hvor danske Mette Skjærbæk blandt andet oprindeligt kommer fra Svendborg. Efter at have rejst 10 år i hele verden, har Mette skabt sig en omfattende viden omkring sundhed og skønhedspleje, og det kan du finde resultaterne for i Karmamejus naturlige hudplejeprodukter til alle hudtyper.

Æteriske olier og klinisk dokumenterede ingredienser

Karmameju er ren, naturlig og aktiv skønhedspleje og samtidig dansk - men dog produceret i England. Karmameju benytter udelukkende æteriske olier samt mineralsk olie af fineste kvalitet, der blandes med de reneste, mest naturlige og dokumenterede ingredienser. Det betyder derfor, at du - med god ro i maven - kan gå på opdagelse blandt Karmamejus produkter.

Produkterne er samtidig biologisk nedbrydelige og indeholder ingen giftstoffer. Det giver nemlig den bedste vej til naturlig sundhed, når du plejer din krop med gode, naturlige ingredienser.

De æteriske olier i produkterne fra Karmameju giver også en aromaterapeutisk effekt, der får dit velvære til at balancere og harmonisere bedre gennem de mange dufte og følelser. Og det kan redefinere velvære for både krop og sjæl. Find derfor dine favorit produkter fra Karmameju hos NiceHair, og prøv selv.

Karmameju: Aktive ingredienser i forskellige former

Tanken bag Karmameju er, at produkterne skal kunne supplere hudens egen evne til at hele. Netop derfor finder du flere naturlige og aktive ingredienser i Karmamejus produkter. De aromaterapeutiske hudplejeprodukter giver samtidig en terapeutisk effekt, der kan berolige, give synlige resultater og skabe velvære for hele kroppen. Og hvem ved: Måske kan de lækre hudplejeserier også bidrage til et mere positivt livssyn?

De forskellige og nøje udvalgte æteriske olier trænger hurtigt og nemt ind i huden - uanset om du bruger Calm Balm, cremer, shampoo eller andre af de populære produkter. Efterfølgende bliver de æteriske olier optaget i kroppen til fordel for både det fysiske, psykiske og følelsesmæssige plan.

Karmamejus 3 grupper

Karmamejus naturlige produkter er op- og inddelt i tre forskellige grupper og hudplejeserier: Genopbyggende, beroligende og energigivende. Derfor kan du finde produkter indenfor netop dén gruppe, som du har behov for.

Gruppe ét er overordnet genopbyggende, hvor du finder luksuriøse og sanselige duftserier. Her er harmoni og balance kodeordene, da de lækre produkter går ind og forkæler alle sanser. Med produkterne i gruppe ét vil det positive livssyn understøttes, og dit sind opløftes.

Gruppe to er hudplejeprodukter, der primært virker beroligende. Produkterne i denne gruppe er milde og dulmende. Hvis du derfor har en sart hudtype eller er gravid, så vil denne gruppe være perfekt til dig. Men trænger du blot til ro og balance i sjæl og krop, så vil denne gruppe af naturlige produkter også være god - både for mænd og kvinder.

Gruppe tre er hovedsageligt energigivende hudpleje med aktive ingredienser samt æteriske olier. Serien er udviklet, således den letter stress og udmattelse. Samtidig understøtter den genfindelsen af klarhed, fokus og løbende kontrol. Perfekt til den travle hverdag.

Køb Karmameju hos NiceHair

NiceHair.dk. har et stort udvalg af Karmameju-produkter, hvilket gør, at du med stor sandsynlighed kan finde noget, der falder i din smag. Vi har blandt andet:

  • Fleecetæpper og morgenkåber i den lækreste og blødeste kvalitet.
  • Duftlys og duftende garderobeposer med forførende, rene dufte, der fremmer velvære for både dit legeme, sind og følelser. Lysene er også veganervenlige.
  • Skønhedspleje til dit ansigt, din krop, dine hænder og dit hår, som giver et synligt ydre resultat og påvirker dit indre positivt.

Uanset om du er på udkig efter body lotion, håndcreme, lækker loungewear, parfume eller god ansigtspleje, så kan du finde det blandt Karmamejus produkter hos NiceHair.dk. Derudover kan du at du altid læse en udførlig beskrivelse af indholdet på hvert enkelt Karmameju produkt, så du ved præcis, hvilke olier der findes i forskellige produkter, og hvilken aromaterapi de giver. Det gør det let og overskueligt for dig, som kvalitets- og sundhedsbevidst forbruger, at handle dine favorit produkter fra Karmameju til både kvinder og mænds hud hos NiceHair.

Loading...