Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Body

Viser 0 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Body

Karmamejus skønhedsprodukter til kropspleje er ren nydelse og forkælelse.

Skønhedsprodukterne er alle inddelt i 3 hovedgrupper, som hver især tilgodeser forskellige behov. Flere af produkterne findes også i rejsestørrelser på 50 ml. Mange af produkterne er veganer-venlige og ingen af dem indeholder produkter, der er til skade for vores helbred eller miljøet! Alle benyttede ingredienser er desuden udførligt beskrevet på produkterne.

Hvad skal man vælge?

Har du brug for noget genopbyggende, der kan tilføre harmoni og balance, bør du vælge 01, som med sin unikke blanding af æteriske olier plejer huden og stimulerer sanserne. Gruppe 01 kan du kende på den lyserøde farve.
Er dit behov mere i retningen af pleje til sart hud, så anbefales det at benytte 02, som med sine milde æteriske citrusolier, sine dufte og beroligende urter virker dulmende og behagelige på huden og sindet. Denne gruppe er desuden specielt egnet til gravide og børn over 3 mdr. Produkterne er mærket med farven lyseblå.
Sidst, men ikke mindst, har vi 03, som er de energigivende skønhedsplejende produkter - de lysegrønne. De virker opkvikkende og den specielle sammensætning af ingredienserne afhjælper blandt andet udmattelse p.g.a. hårdt arbejde, sygdom eller tømrermænd.

Karmamejus produkter til før, i og efter badet

I forhold til kropspleje tilbyder NiceHair.dk en stribe produkter fra Karmameju til før, i og efter badet...

  • Før badet anbefales det at benytte den fantastiske tør-børste, som blandt andet kan booste din blodcirkulation, mindske cellulitis og fjerne de døde hudceller, således nye hudceller kan opbygges.
  • I badet kan du med stor fordel benytte den exfolierende bodyscrub, der ligesom børsten fjerner de døde hudceller, samt det overflødige snavs og fedt fra huden. Det anbefales, at denne benyttes én til to gange i ugen. Til dagligt brug i badet har Karmameju bodywash, som renser, stimulerer og forfrisker kroppe og sindet.
  • Efter badet kan du, alt efter behov og temperament, vælge mellem bodyolie, bodylotion og bodybalm, samt handlotion, som plejer og forfiner huden.

Se resten af Karmamejus sortiment ved at klikke her.

Karmameju - mere end bare fysisk velvære - No beauty without the truth.

Loading...