Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 6%
Gratis fragt!

ghd V Gold Copper Luxe Premium Gift Set (U)

1.649,00 kr
1.549,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

ghd Copper Luxe Gold V Styler Premium Gift set er et super lækkert og eksklusivt glattejern, der gør det let at style dit hår præcis som ønsket. Derudover får du en smuk neglelak med i dette sæt der gør det muligt, at få flotte negle der passer perfekt til din styler.

Sættet Indeholder:

  • 1 stk ghd Copper Luxe Gold V Styler
  • 1 stk ghd Neglelak
  • 1 stk Varmeresistent taske
  • 1 stk beskyttelses hætte

ghd Copper Luxe Gold V Styler: er en limited edition udgave, af den klassiske ghd Gold V Styler. Det eksklusive glattejern giver dig muligheden for at få voluminøse krøller eller et ultra-glat hår ved blot ét strøg igennem en hårtot. ghd Copper Luxe Gold V Styler er udstyret med fleksible 24 mm plader med en super glat, keramisk overflade, der nemt glider igennem håret. Varmesensoren samt den keramiske belægning sørger for en jævn og konstant varmefordeling på 185°C, hvilket gør stylingen langt mere skånsom. Copper Luxe V styleren har desuden indbygget sleep-mode teknologi, der slukker styleren hvis den ikke har været anvendt i 30 min.

ghd Neglelak: Er en lys farvet copper neglelak der giver en smuk og metallisk finish til dine negle. Påfør denne lak to gange for at sikre et langtidsholdbart og dækkende resultat. En skøn farve der passer til enhver lejlighed.

Varmeresistent taske og varmebskyttende hætte : Den praktiske beskyttelseshætte og den varmeresistente taske gør det muligt at have din styler med på farten, selv når den lige har været i brug. Derudover sikrer tasken også at glattejernet bliver ved med at holde sig pæn, uden ridser, skader eller lignende.

Find mere fra dette mærke:
Loading...