Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

VILDE 99 KR. TILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Straighteners

Viser 33 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Tilbehør
Beskyttelses Handsker & Tasker
Typer
Føntørrer
Glattejern
Hårtype
Alle Hårtyper
Produktegenskaber
Fugt/ Blødhed
Varmebeskyttende
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
ghd Original IV Styler
Vejl. pris 1.499,00 kr
1.349,10 kr
ghd Platinum+ Styler - Black
Vejl. pris 2.339,00 kr
1.832,50 kr
ghd Gold Styler - Black
Vejl. pris 1.899,00 kr
1.709,10 kr
ghd Gold Styler - Sunsthetic (Limited Edition)
Vejl. pris 2.019,00 kr
1.817,10 kr
ghd Glide Hot Brush - Black
Vejl. pris 1.349,00 kr
1.189,00 kr
ghd Gold Gift Set (Limited Edition)
Vejl. pris 1.969,00 kr
1.772,10 kr
ghd Bag And Heat Mat
249,00 kr
ghd Glide Hot Brush - Sunsthetic (Limited Edition)
Vejl. pris 1.509,00 kr
1.131,60 kr
ghd Duet Styler - Black
2.495,00 kr
3.119,00 kr
ghd Max Styler - Black
Vejl. pris 1.999,00 kr
1.691,00 kr
ghd Chronos Styler - White
2.599,00 kr
ghd Duet Styler - White
2.495,00 kr
3.119,00 kr
ghd Unplugged Styler - White
Vejl. pris 2.579,00 kr
2.199,00 kr
ghd Unplugged Styler - Black
Vejl. pris 2.579,00 kr
2.161,22 kr
ghd Platinum+ Styler - White
2.339,00 kr
ghd Chronos Styler - Black
2.599,00 kr
ghd Unplugged Gift Set (Limited Edition)
2.047,20 kr
2.559,00 kr

Ghd glattejernet, få "good hair day" every day med et af verdens bedste glattejern. Oplev det verdenskendte stylingredskab fra GHD.

GHD Glattejern version V og IV

Når du køber GHD glattejern vil du opleve at der tit står angivet om glattejernet enten er et GHD Glattejern V eller IV. Det er romerske tegn for hvilket model nummer af glattejern det er. IV betyder model nummer 4 og V betyder model nummer 5. Derfor vil du også oftest se at GHD V Styleren er en smule dyrere end GHD IV Styleren.

Der er ikke den store forskel på GHD IV styler og GHD V styler, men når det så er sagt er der nogle opdateringer og forbedringer i version 5, som godt kan være investeringen værd. De keramiske plader på version 5 er endnu glattere end version 4, og med det nye facelifted design, har GHD lagt vægt på at glattejernet ikke kun er til at glatte med, men også til at krølle og style håret med.

GHD styler eller glattejern? Hvis du spørger GHD eller nogle frisører, så kalder de deres glattejern for en styler og hvis du spørger almindelige mennesker så vil de højest sandsynligt kalde det for et glattejern. Der er ikke rigtig en forskel, men det er fordi GHD har flere guider til hvordan man kan krølle og sætte håret på mange andre måder end bare at glatte det. Vi kalder GHD Glattejernet for en styler.

Hvorfor GHD Glattejern?

GHD glattejernet er ofte lidt dyrere end andre glattejern i indkøb, men på lang sigt vil du i mange tilfælde spare penge. GHD er pionære indenfor kvalitet og laver deres glattejern i en kvalitet, som er designet til at blive brugt hver eneste dag uden at blive slidt. Du får også en bedre garanti på GHD glattejern end på mange andre glattejern af samme grund, GHD er så sikre på at deres glattejern bare holder.

Nogle af de billigste glattejern og elektronik producenter designer deres varer til at de skal gå i stykker efter 2 år når reklamationsretten er stoppet, det er oftes fordi at disse producenter har tjent så lidt på deres vare at de bliver nødt til at sælge nogle hele tiden og det er også derfor de tit er så billige. Hos GHD konkurreres der ikke på pris, men på kvalitet, holdbarhed og oplevelse, men på trods af det kan vi, hos NiceHair.dk se at der er tendens til at GHD Glattejern er billigere hvis du regner over en længere periode.

Frisørens foretrukne redskab er GHD styleren. I Danmark er der mange frisører som er ligeså glade for det danske og lidt billigere mærke HH Simonsen glattejern, men på et større plan er der mange flest frisører og stylister der sværger til GHD.

Hvis du styler dit hår ofte og / eller gerne vil have den ypperste kvalitet inden for styling redskaber er GHD styleren det sikre valg. GHD styleren sikre dig at den gode oplevelse ved en perfekt styling så ofte som det kan lade sig gøre.

Hvilken model skal jeg vælge?

Den mest solgte model, flagskibet og det der har gjort GHD til et verdenskendt mærke foretrukket af både stylister og a-list superstjerner verden over er GHD IV Styleren. Gold classic er en ny og forbedret version af denne styler, den samme styler finder du også i et utal af forskellige farver i flere forskellige pakker.

Vælg den farve du bedst kan lide eller gå efter det sæt, hvor du får nogle ekstra ting med som du lige mangler. Hos NiceHair.dk kan du købe flere forskellige sæt hvor du får nogle ekstra GHD ting med alt efter hvilket sæt du vælger.

Se evt. vores guide til ghd glattejern her.

Altid de nyeste modeller af GHD Glattejern.

Hos NiceHair.dk finder du altid de nyeste modeller af GHD Glattejern. Vi er officiel forhandler af glattejern fra GHD og har altid rigtig stor lagerbeholdning, så vi kan sende glattejernet til dig lynhurtigt efter du har bestilt. På NiceHair.dk får gratis fragt på alle pakker over 499 kr, det betyder at vi sender alle GHD glattejern til dig helt uden ekstra omkostninger og fordi vi er officiel leverandør får du også garanti hos GHD.

Loading...