ghd IV Classic Styler
-25%

ghd IV Classic Styler

(5 Bedømmelser)
Vejl. pris 1.249,00 kr
Din pris 935,00 kr
På lager - Leveringstid, 1-3 dage

ghd Classic IV Styler er et af de mest klassiske ghd stylere og passer perfekt til dig, som vil dit hår det bedste. De keramiske varmelegemer og plader har nemlig præcist samme størrelse. Det sikrer en jævn opvarmning af pladerne uden områder med ekstrem høj varme Populariteten er ikke en tilfældighed - Classic IV Styleren er nemlig et utrolig alsidigt jern, som både kan lave krøller, sommerwaves og volume. Med ghd IV Styleren kan du også skabe volume og spændstighed, lave slangekrøller eller fald, skabe bølgede eller krusede effekter eller et tjavset og sexet uglet look. Kort sagt, IV Styleren er ikke bare et glattejern.

Detaljer:

  • IV Styleren afgiver negative ioner, hvilket er med til at reducere statisk elektricitet, og skaber skinnende hår ved at indkapsle hårstråene
  • Den fornyede digitale kontrol forbedrer succesen med stylingen
  • Avancerede keramiske varmeplader skaber den ultimative anti-statiske overflade    
  • 185° C
  • Stylingjernet opnår den maksimale temperatur på sekunder, og du styler udelukkende håret ved hjælp af varme 
  • ghd Styleren tilpasser sig den strømspænding der er i stikkontakten, hvilket betyder at den kan bruges over hele verden
  • Indbygget sleep-mode - slukker automatisk ved 30 minutters inaktivitet
  • Strømkredsløbet sørger for, at jernet har den optimale temperatur under hele stylingprocessen 
  • Glattejernet blinker konstant, når det når en temperatur på 185 grader

Nicehair.dk er officiel ghd forhandler i Danmark!

GHD

Anmeldelser

By

GHD klarer det hele!

Fantastisk, dette er mit ynglingsprodukt over dem alle sammen! Jeg elsker dette produkt! DEt giver et blankt look, frække krøller og et sensuelt hår! Den er sikker, god, dette jern og dit hår kan kun blive gift!
By

Bedste fladjern

Dette fladjern er det bedste jeg har prøvet (og jeg har prøvet en del) Selve produktet er en fin størrelse, det er ikke for tungt og det er super dejligt at arbejde med! Fladjernet bliver hurtigt varmt og man kan flade sit hår på ingen tid, holdbarheden er også tydeligt bedre. Prisen er nok høj, men det er helt klart pengene værd, hvis man ønsker et godt og ordentlig fladjern :-)
By

Vidunderligt!

Man kan altså bare ikke få fat i et glattejern der er bedre end dette, klart ALLE pengene værd!
By

Vidunderligt!

Man kan altså bare ikke få fat i et glattejern der er bedre end dette, klart ALLE pengene værd!
By

Det bliver ikke bedre!

Simpelthen det bedste og lækreste glattejern, jeg nogensinde har arbejdet med. Da jeg modtog det, frygtede jeg det værste, da jeg så at der ikke var en temperaturknap på - jeg plejer nemlig at skulle bruge rigtigt meget varme for at glatte mit meget lange og tykke hår. Men glattejernet skåner håret på bedst mulige vis og glatter ved den lavest mulige varme, alt efter tykkelsen og strukturen på håret. Det bliver glat på ingen tid, holder i længere tid og er blødt og lækkert. Glattejernet glider nemt igennem håret og det er blevet en hel fornøjelse at bruge det hver morgen. Kan kun anbefale det - der er ganske enkelt ikke andre alternativer hvis man vil have et ordentligt glattejern og lækkert hår.

Indsend bedømmelseKundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt