Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Dryers

Viser 16 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Hårbørster & Kamme
Rundbørste
Tilbehør
Diffuser
Typer
Føntørrer
Glattejern
Hårfarve
Frisør Tilbehør
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
ghd Air Classic Hairdryer Kit
Vejl. pris 1.179,00 kr
1.061,10 kr
ghd Helios Hair Dryer White
Vejl. pris 1.579,00 kr
1.236,00 kr
ghd Helios Hair Dryer Black
1.421,10 kr
1.579,00 kr
ghd Helios Hair Dryer - Pink (Limited Edition)
1.311,75 kr
1.749,00 kr
ghd Helios Hair Dryer Ink Blue
Vejl. pris 1.579,00 kr
1.294,65 kr
ghd Helios Hair Dryer Plum
Vejl. pris 1.579,00 kr
1.236,00 kr
GHD Deluxe Gift Set (Limited Edition)
3.799,00 kr
4.029,00 kr

ghd hårtørrer

En god hårdag starter med at få dit hår tørret på den helt rigtige måde efter vask. Det er af den grund værd at investere i en hårtørrer, der passer til dit hår. Hårets tekstur er nemlig ikke uvæsentlig. Vil du derfor helst opnå flotte og spændstige krøller? Eller er du mere til en glat og elegant frisure?

Med en ghd hårtørrer kan du nemt opnå det ønskede resultat. Slip dermed for statisk elektricitet, der får håret til at se vildt ud. Og når du klarer din føntørring med et produkt i god kvalitet, kan du samtidig også mindske sandsynligheden for spaltede spidser.

Forkæl håret med hårtørrere fra ghd

Når du vælger at shoppe produkter fra ghd, kan du forvente et bredt sortiment. Det vil sige, at du kan finde den optimale løsning for netop din hårtype.

Hos Nicehair kan du blandt andet finde et skønt udvalg af de lækre produkter. Leder du for eksempel efter en praktisk hårtørrer, der kan foldes sammen, så den er let at transportere? Eller hvad med en hårtørrer med udskiftelige mundstykker, så du eksempelvis også kan få glæde af en diffuser?

Vi tilbyder flere af de populære produkter. Gå derfor gerne på opdagelse i vores sortiment, og opdag den helt rette hårtørrer for netop dit behov.

Skån dit hår med den rette rådgivning

Dit hår bliver dagligt udsat for slid fra naturens side, men især også når du styler dit hår. Moderne apparater til håret er blevet bedre designet, så de slider mindre på dit hår. Der er dog stadig trin, du selv kan tage for at skåne dit hår mest muligt.

Blandt andet starter sundt og flot hår ofte med den rigtige shampoo samt en blødgørende balsam. Læg derfor mærke til hvilke ingredienser, der kan være skadende for dit hår. Eksempelvis bør du undgå produkter med alkohol, da det kan udtørre dit hår i stedet for at pleje det.

Når du herefter skal tørre dit nyvaskede hår, så bør du altid gøre brug af et plejende og varmebeskyttende produkt. Lige meget om du benytter et glattejern eller en hårtørrer, så kan det nemlig slide dit hår. Hold derfor dit hår sundere ved at beskytte det så vidt muligt mod slid.

Sådan opnår du smukt hår med føntørring

Når du har sikret dig, at dit hår er korrekt beskyttet, kan du begynde at overveje, hvilket resultat du vil have. Skal der være mere volume i dit hår? Eller måske drømmer du om at opnå et glat hår med en glansfuld overflade? Der findes nemlig forskellige måder, du kan føntørre dit hår på.

Ønsker du volume, kan du starte med at bruge produkter såsom saltvandsspray eller skum, inden du benytter din hårtørrer. Det kan være med til at stive håret lidt af, så du kan opleve mere fylde. Herefter kan det give en god effekt, hvis du vender hovedet nedad, mens du føntørrer. På den måde kan du også slippe for at bruge en børste samtidig, hvis du ikke er så øvet i det.

Når dit hår er næsten tørt, kan du vende hovedet op igen. Det giver dig mulighed for at style din skilning samt at sikre, at dit pandehår lægger sig. Et generelt godt tip er dog at tørre dit pandehår først, så det ikke ender med at stritte lige op i vejret. Desuden skal du huske at sikre, at håret er helt tørt, inden du stopper hårtørreren - ellers går fylden ud igen.

Går du i stedet efter glat hår? Så bør du, udover det varmebeskyttende produkt, også bruge en god hårolie for at eliminere frizz. Dit hår er nemlig lidt som en grankogle med små skællag langs hårstrået. Hvis du ikke får lagt disse skællag ned, kan du ikke opnå et blankt og helt glat resultat.

Hold derfor hårtørreren helt oppe ved din hovedbund og sørg for, at luften bliver blæst ned langs hårstrået mod spidserne. Hvis du har mulighed for at benytte en børste samtidig, kan du opleve et endnu bedre resultat.

Hvis du planlægger at style dine krøller bedst muligt, så er det også her en god idé at bruge noget skum til håret, der kan hjælpe med at holde på formen. Herefter er det optimalt at tørre håret på afstand, inden du til sidst bruger en diffuser til at holde liv i dine krøller.

Find lækre hårtørrere hos Nicehair

Få optimal styling af dit hår med en hårtørrer fra ghd. Oplev flere af de kraftfulde hårtørrere i et ergonomisk design blandt det brede sortiment hos Nicehair. Og når du vælger at bestille produkter hos os, kan du naturligvis forvente god kvalitet.

Vi tilbyder både praktiske hårtørrere samt effektive glattejern. Eller hvad med at prøve et smart krøllejern, så du kan få fine krøller eller bølger i dit hår? Du kan finde den rette løsning til netop din hårtype blandt vores udvalg.

Loading...