Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DE VILDE DAGSTILBUD | KLIK HER

0
Dage
0
Timer
0
Minutter
0
Sekunder

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Curlers

Viser 10 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Tilbehør
Beskyttelses Handsker & Tasker
Typer
Krøllejern
Pigkrøllejern
Syl
Køn
Til Kvinder
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
ghd Rise Hot Brush - Black
1.599,00 kr
ghd Curve Creative Curl Wand
Vejl. pris 1.579,00 kr
1.421,10 kr
ghd Curve Thin Wand
Vejl. pris 1.579,00 kr
1.299,00 kr
ghd Styling Glove
49,00 kr
ghd Curve Soft Curl Tong - Black
Vejl. pris 1.579,00 kr
1.421,10 kr
ghd Curve Carry Case & Heat Mat
225,00 kr
249,00 kr
ghd Curve Classic Wave Wand
Vejl. pris 1.579,00 kr
1.399,00 kr
ghd Curve Thin Wand Gift Set (Limited Edition)
1.528,00 kr
1.699,00 kr
Curlers

- i en klasse for sig!

Mærket ghd har idag en status som "Super Brand" og "Cool Brand" - og er kendt som et af verdens bedste hårstylings-redskaber. Der er samtidig skabt en hel kultstatus over ghd!

Både mærket og produkterne har vundet utallige priser - og deres krøllejern er ingen undtagelse. Ligesom deres ikoniske glattejern og føntørrer, er der her tale om produkter i en klasse for sig!

Hvorfor skal jeg vælge et krøllejern fra ghd?

Du kan finde krøllejern i alle prisklasser og kvaliteter - og det kan være svært at blive klog på hvilket krøllejern man skal vælge. Men lad os slå fast med det samme - krøllejern fra ghd er værd at investere i! Du kan slet ikke sammenligne et ghd krøllejern med de billigere modeller.

Der hvor ghd skiller sig ud i forhold til de andre krøllejern - er holdbarheden. Krøllerne holder i op til 24 timer - noget der ikke kan lade sig gøre med de billigere alternativer.

Fælles for alle ghd krøllejern er deres innovative tri-zone teknologi, der første gang blev introduceret i et af deres glattejern.
Tri-zone teknologien gør, at du kan krølle dit hår ved en konstant temperatur på 185 grader, der er jævnt fordelt i hele krøllejernet. Der er i alt 6 sensorer der sikrer en jævn og ensartet varmefordeling.
Dette er en klart fordel - og gør samtidig at du kan krølle dit hår langt hurtigere.

Derudover har alle 4 ghd Curve krøllejern:

  • automatisk sluk, hvis styleren ikke har været anvendt i 30 min.
  • kølet spids - som giver et godt og sikkert greb, samt sikrer at du ikke brænder dine hænder.
  • støttefod og lang ledning (2,6 meter)
  • universal strømforsyning

Vores udvalg af ghd krøllejern inkluderer:

Hvilken model skal jeg vælge?

Curve-serien består af de 4 førnævnte krøllejern - der hverisær laver forskellige typer krøller. Derfor er det vigtigt at du overvejer hvilke krøller du ønsker - fremfor fx hvilken hårtype du har - når du skal vælge dit ghd krøllejern.
Vi har derfor lavet en kort gennemgang af krøllejernene - og har du brug for mere information, kan du klikke dig ind på det enkelte produkt og læse mere!

Vi vil her gennemgå krøllejernene hver for sig:

ghd Curce Classic Curl Tong

Dette er et super skønt krøllejern, der skaber smukke og holdbare krøller i et kortere eller mellemlangt hår. Krølletjernet skaber den klassiske bølgeeffekt, og måler 26 mm i diameter (medium) - så dine krøller hverken er for stramme eller for åbne.

Læs mere om produktet her!

ghd Curve Classic Wave Wand

Dette krøllejern kan skabe smukke og glamourøse bølger i et lang eller mellemlangt hår. Krøllejernet er beregnet til dig der gerne vil have klassiske krøller - som man kender det fra filmstjernerne i 1920'erne.
Denne ovalformet styler kan skabe dybe, glamourøse bølger og bevægelser i dit hår.

Klik her og læs mere om produktet!

ghd Curve Creative Curl Wand

Skab dit eget personlige og kreative look med ghd Curve Creative Curl Wand. Med dette krøllejern kan du skabe naturlige krøller og dybde glamourøse bølger - perfekt til langt eller mellemlangt hår. Du vil også sagtens kunne bruge dette krøllejern i kort hår - da den innovative kegleformet styler passer til alle hårlængder.
Nu har du muligheden for at skabe kreative frisurer - og det er kun fantasien der sætter grænsen.

Se mere om produktet her!

ghd Curve Soft Curl Tong

Med dette fantastisk lækre krøllejern fra ghd, er det lettere end nogensinde før at skabe smukke og ikke mindst holdbare krøller i mellemlangt eller langt hår. Her kan du også hurtigt skabe et elegant og let pjuskede look - og de holder formen i op til 24 timer.
Dette krøllejern er manges favorit - og du er sikker på et perfekt resultat hver gang.

Klik her og læs mere om produktet!

Vores anbefaling: Det er hårdt mod håret at bruge varme redskaber som føntørrer, glatte- og krøllejern. Vi anbefaler derfor, at du bruger ghd Style Heat Protect Spray, som beskytter håret mod varmen.

Køb dit ghd krøllejern hos NiceHair.dk!

NiceHair.dk er officiel forhandler af GHD - og du er derfor sikker på, at du får et ægte GHD produkt, når du handler hos os. Gør derfor NiceHair.dk til din faste leverandør af GHD produkter - og vær sikker på at få højeste kvalitet.

Loading...