Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

20% PÅ 8 LUKSUSBRANDS | 25% PÅ KARMAMEJU & BIOTHERM | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Decléor - Luksus til en fair pris

Decléor - Luksus til en fair pris

Decléor er et luksuriøst hudplejemærke, der har eksisteret i mere end 35 år. Bag mærket var det oprindelige team en læge, shiatsulærer, aroma- og psykoterapeut samt en skønhedsekspert. Med fokus på velvære og brug af nøje udvalgte planteessenser, så er Decléor altså blevet til et stort og eksklusivt gennemtænkt hudplejemærke. Mærket er kendt for at give huden energi, er dybdevirkende, effektiv og bringer huden i balance. Og vi kan garantere dig, at Decléor kun indeholder de reneste og bedste ingredienser og med deres skønne og beroligende aromaer får du samtidig også stimuleret sanserne.

Jeg har været så heldig at få lov at teste to forskellige gift-set fra Decléor. Se og læs med her, om hvordan det gik :-)

Decléor Anti-Ageing Skincare Ritual Gift Set:

Decléor - Luksus til en fair pris

Dette sæt er faktisk et sæt som anbefales til 40+, men jeg synes, at det lød så tiltalende at jeg var nødt til at prøve det, selvom jeg kun er 30+. Det er et skønt og lækkert sæt med anti-age produkter, som anbefales, at vi alle kommer i gang med at bruge på et eller andet tidspunkt. Jeg begyndte for alvor med anti-age produkter da jeg fyldte 30 år.

Sættet indeholder:

1: Aroma Cleanse 3 In 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse (100 ml):

Dette er en rensemousse som både virker rensende og peelende, samt giver huden en masse fugt. Peelende vil jeg nu ikke kalde den, der foretrækker jeg en ansigtspeeling med små korn i. MEN jeg må sige, at den renser min hud helt perfekt og efterlader huden helt glat og blød. Og så er den samtidig fantastisk nem at bruge og vaske af.

2: Aromessence Iris Rejuvenating Oil Serum (5 ml):

Denne olie reducerer synligheden af fine linjer og rynker. Den virker blødgørende og reducerer dehydrering. Olien er jeg blevet vildt glad for, især fordi den har en skøn duft. Og måske har jeg endda fået lidt færre rynker i panden.

Decléor - Luksus til en fair pris

3: Prolagéne Lift - Lift & Firm Day Cream For Dry Skin (50 ml):

Denne lækre creme forbedrer hudens elasticitet og giver en masse fugt. Den virker helende og beskyttende og giver en strålende glød og en lækker gennemfugtet hud. Det er er meget god beskrivelse af cremen. Den har en lækker konsistens, som gør at den trænger hurtig ind i huden, så jeg hurtigt kan gå i gang med at lægge min makeup.

Jeg blev glædeligt overrasket, da jeg åbnede sættet, da der var en ekstra lille natcreme på 5ml :-)

Du finder sættet lige her

Decléor Soothing Skincare Ritual Gift Set:

Decléor - Luksus til en fair pris

Det ene sæt er Soothing Skincare Ritual som er designet til en sensitiv hud . Det er ikke fordi jeg som sådan har en sensitiv hud, ikke hvad jeg kan se i hvert fald. Men når jeg er hos min kosmetolog siger hun altid “Rikke, pas ekstra godt på din hud ved kinderne” da min hud er ekstra tynd lige der og derfor også mere udsat og sensitiv. Desuden har min hud også tendens til rødme.

Sættet indeholder:

1: Aroma Cleanse 3 In 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse (100 ml):

Denne rensemousse er den samme som i anti-age sættet, så her har jeg helt det samme at sige. Den virker rensende og peelende, samt giver huden en masse fugt. Peelende vil jeg nu ikke kalde den, der foretrækker jeg en ansigtspeeling med små korn i. MEN jeg må sige at den renser min hud helt perfekt og den efterlader huden helt glat og blød. Og så er den samtidig fantastisk nem at bruge.

Decléor - Luksus til en fair pris

2: Aromessence Rose D'Orient Soothing Oil Serum (5 ml):

Dette er en lindrende olie til en følsom og sensitiv hud. Den virker beroligende og er med til at reducere rødme og irritation. Denne olie kan jeg jo næsten heller ikke undvære, da jeg har tendens til rødme omkring mine kinder. Og så har den også en skøn og dejlig duft, og i forhold til mange andre olier, så trænger den faktisk hurtigt ind i huden.

3: Decléor Harmonie Calm Soothing Light Cream (50 ml):

Dagcremen her virker også beroligende og beskytter mod irritation ved at styrke hudens barriere, samt sørger for at rødme reduceres. Denne creme har samme lækre konsistens som dagcremen i anti-age sættet. Så dette er også en creme jeg helt klart kan anbefale til dem med en sart hud.

Sættet finder du lige her

Inden jeg afprøvede disse sæt, var jeg en lille fan af produkterne, da jeg havde prøvet deres olier og så er jeg er helt vild med alle deres skønne dufte.

Men nu er jeg stor fan af Decléor’s produkter.

Mere luksus? Se med når vi tester Murad. Luksusprodukter til dit ansigt

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...