Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

REDKEN 500ML - 99 KR. | TIGI DUO'S - 98 KR.

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 50%

Decléor Soothing Skincare Ritual Gift Set (U)

599,00 kr
299,00 kr
Antal

Udgået
Beskrivelse

Decléor Soothing Skincare Ritual Gift Set er et virkelig lækkert sæt til dig med sensitiv hud. Produkterne kommer i en eksklusiv toilettaske, og tasken indeholder:

Aroma Cleanse 3 In 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse (100 ml): Denne rensemousse virker både peelende og rensende på én gang. Dette gør den yderst velegnet til dig, som har en travl hverdag, og godt kan lide at hudplejrutinen skal være nem. Den giver samtidig fugt til huden, og den lækre konsistens kan man kun blive forelsket i. Masseres ind i huden, skylles af med vand. Bruges morgen og aften.

Aromessence Rose D'Orient Soothing Oil Serum (5 ml): En lindrende olie til sensitiv og følsom hud. Den har en beroligende virkning, og er med til at reducere rødme og irritation i huden. Den har en silkeblød konsistens, som hurtigt trænger ind i huden. Påfør 3-4 dråber på huden på afrenset hud om morgenen.

Decléor Harmonie Calm Soothing Light Cream (50 ml): En skøn dagcreme med en silkeblød konsistens. Cremen virker beroligende, og beskytter mod irritation ved at styrke hudens barriere. Reaktiviteten i huden nedsættes, og forekomsten af rødme reduceres. Påføres ansigt og hals om morgenen.

Find mere fra dette mærke:
Loading...