Decléor

Decléor Paris..."Den gyldne nøgle" til skønhed. Ballance, tillid og respekt for både produkterne, kunderne og naturen er Decléors vision.

Decléor har mere end 35 års videnskabelig erfaring med brug af nøje udvalgte planteessencer, der giver energi til huden og bringer den i balance. Men selve det at benytte essentielle olier har været brugt i tusinder af år. Brandet blev skabt i 1974 af kyndige fagfolk indenfor hudpleje, medicin, aromaterapi og akupunktur. Det var ret usædvanligt for den tid at beskæftige sig med aromaterapi - men allerede i starten af 1990´erne var det mere udbredt i hele Europa.

Den verdenskendte virksomhed, L´Oréal, har siden 2014 været ejer af Decléor Paris. L´Oréal ejer jo et hav af virksomheder, som repræsenterer verdens førende mærker indenfor bl.a. hudpleje og kosmetik. Decléor Paris har et aroma-bibliotek med talrige essentielle olier. Kunsten er at forbinde dem, således de tilpasses behovet for de forskellige hudtyper og hudtilstande. Her er de specielt stolte af Aromaessence Serum, som netop er skræddersyet til dette. Produktet er 100% naturligt, 100% aktivt og 100% tilsætningsfrit. Serum behandler - dagcreme beskytter. Planterne og urterne høstes med absolut respekt for naturen, idet ønsket er at bevare og beskytte de naturlige ressourcer bedst muligt. Den specielle forarbejdning af planterne gør, at der faktisk koncentreres 100 gange flere monokyler end ved mange andre metoder. På denne måde opnår de det reneste fra naturen. Produkterne indeholder en høj koncentration af unikke aromatiske essenser fra velvalgte planter og urter, så som lavendel, jojoba, citrusfrugt, magnolia og mange mange flere. Produkterne er stort set alle 100% naturlige og helt uden tilsætningsstoffer.

De 200 forskellige monokyler har hver især indflydelse på tolerance, duft og effektivitet. Decléor Paris er kåret til at fremstille markedets mest rene og mest dybdevirkende produkter. Produkterne har vist rigtigt gode resultater på stort set alle hudtyper og hudproblemer, derfor anbefaler flere uddannede kosmetologer Decléor. Alle Decléors produkter virker i dybde. Dette er nødvendigt for at opnå effektive resultater.

Desuden er der ikke tilsat kunstig parfume - de essentielle olier har jo i forvejen en fantastisk og ren duft. Huden er sammensat af forskellige zoner, som sagtens kan have forskellige karakterer og behov. Din hudtype er permanent, men din hudtilstand kan variere alt efter, hvad du eller miljøet udsætter den for.

Er din hud blød og glat uden nævneværdige urenheder, betegnes den, som værende "Normal". Her er det derfor godt at gå efter et fugtgivende produkt, som beskytter mod de forskellige miljøpåvirkninger, huden dagligt udsættes for. Feks. Decléor Life Radiance Double Cream and Gel. Har din hud derimod små porer og virker tør og mat - måske med mere markerede rynker, så har du det vi kalder "tør hud" og bør derfor benytte et fugtgivende produkt, der samtidig nærer og blødgør huden...gerne p.g.a. indhold af gode planteolier. Feks. Decléor Aroma White Brightning lotion til tør hud på kroppen. "Fedtet hud"skinner blankt, har store porer og kan se mere grov ud.

Her er det absolut at foretrække et produkt UDEN for høj koncentration af minerale olier, da de kan bevirke tilstopning af talgkanalerne. Decléor benytter derfor udelukkende planteolier. Feks. Decléorr Aroma Solution Energising Gel Der findes også begrebet "Kombi-hud", som kort fortalt handler om, at huden ved pande, næse og hage ofte er mere fedtet og evt. mere uren end den måske tørre hud på siderne og kinderne. Her er det vigtigt at finde produkter, der kan afhjælpe hudens forskelligheder. Forslag se fedtet og tør hud Din hud kan også være "sensitiv". Dette ses ved, at huden er tynd og sart og derfor let bliver rød og irriteret.

Du har derfor brug for milde produkter, som indeholder helende og beroligende ingredienser. Feks. Declór Aroma Harmonie Calm Delicate Milly Cream Fluid. Er der begyndt at komme aldringstegn, så som fine linier og rynker, manglende elasticitet og måske pigmentering??? Så er det en god idé, at gå efter Anti Age produkter. Feks. Decléor Exellence Dark Spot Corrector Concentrate Face And Hands. Sidst, men absolut ikke mindst vigtig - mænds hud, som generelt er mere grovere, end kvinders hud.

Samtidig har mænds hud en større tendens til at få sorte hudorme og nedgroede hår, som kan give en ubehagelig betændelsestilstand. Desuden bliver huden ofte såret, udtørret og sensitiv af barbering. Det er derfor vigtigt at vælge et barberingsprodukt, der modvirker udtørring. Ligesom det anbefales at benytte en god aftershave, der både renser og beroliger. Feks. Decléor Men Skincare Shave Perfectoor Serum.

Hos Nicehair.dk har vi lige nu kun et lille udpluk af Decléors produkter...men efter at have fået mere indgående kendskab til disse, har vi valgt, inden længe, at kunne tilbyde hele sortimentet. Indtil da har vi forsøgt at have et forskelligartet udbud af Decléors skønne produkter på hylderne...bl.a. ovennævnte forslag. NiceHair.dk ønsker, at du, som kunde, skal have muligheden for at pejle dig ind på netop de produkter, der gavner din hud bedst - uanset om det er til pleje af kroppen, hænderne, øjnene eller ansigtet.

Decléor 1000 Grain Body Exfoliator 200 ml
Vejl. pris 369,00 kr
Din pris 299,00 kr
Decléor Advent Calendar 24 Surprise Treats
Vejl. pris 695,00 kr
Din pris 629,00 kr
Decléor Aroma Cleanse Essensial Cleansing Milk 200 ml
Vejl. pris 229,00 kr
Din pris 199,00 kr
Decléor Aroma Cleanse Soothing Micellar Water 200 ml
Vejl. pris 279,00 kr
Din pris 239,00 kr
Decléor Aroma Cleanse Toning Shower And Bath Gel 400 ml (U)
Vejl. pris 332,00 kr
Din pris 199,00 kr
Decléor Aroma Cleanse Youth Lotion 200 ml (U)
Vejl. pris 329,00 kr
Din pris 197,00 kr
Decléor Aroma Confort Moisturising Body Milk 250 ml
Vejl. pris 369,00 kr
Din pris 299,00 kr
Decléor Aroma Confort Moisturising Body Milk 50 ml (U)
Vejl. pris 130,00 kr
Din pris 78,00 kr
Decléor Aroma Confort Nourishing Body Milk 250 ml
Vejl. pris 419,00 kr
Din pris 349,00 kr
Decléor Aroma Dynamic Refreshing Toning Gel 150 ml
Vejl. pris 389,00 kr
Din pris 299,00 kr
Decleor Aroma Dynamic Refreshing Toning Gel 200 ml (U)
Vejl. pris 349,00 kr
Din pris 209,00 kr
Decléor Aroma Epil Post-Wax Gel 125 ml
Vejl. pris 279,00 kr
Din pris 229,00 kr
Decléor Aroma Glow Discovery Kit
Vejl. pris 340,00 kr
Din pris 299,00 kr
Decléor Aroma Hydration Discovery Kit
Vejl. pris 290,00 kr
Din pris 259,00 kr
Decléor Aroma Lisse Dark Circle & Eye Wrinkle Eraser 15 ml
Vejl. pris 449,00 kr
Din pris 379,00 kr
Decléor Aroma Lisse Energising Smoothing Cream SPF 15 - 50 ml
Vejl. pris 649,00 kr
Din pris 499,00 kr
Decléor Aroma Night Neroli Essential Night Balm 15 ml
Vejl. pris 410,00 kr
Din pris 349,00 kr
Decléor Aroma Nutrition Nourishing Rich Body Cream 200 ml
Vejl. pris 550,00 kr
Din pris 449,00 kr
Kundeservice
Ring til os på 32 200 200
Ægte varer
Alle varer er 100% ægte
Største udvalg
Altid over 10.000 varenumre

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt