Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 20% PÅ AL ANSIGTSPLEJE | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Luksusprodukter til dit ansigt

Luksusprodukter til dit ansigt

Skræddersyet hudbehandling

Endelig fik jeg testet nogle af Murad's lækre hudplejeprodukter, hvilket jeg virkelig har haft lyst til at prøve i lang tid. Murad har mere end 11 forskellige hudplejeserier, som hver er skræddersyede til forskellige typer hud og hudproblemer. Jeg har prøvet udvalgte produkter fra serierne Anti-aging Blemish Control, Age Reform og Blemish Control, som alle skulle hjælpe med at bekæmpe fedtet og beskadiget eller uren hud. Teknisk set bliver Murad produkterne ikke kategoriseret som kosmetik, men derimod som “Cosmeceuticals”, som er en blanding imellem videnskabelig hudpleje og medicinsk hudpleje. Produkterne er ganske dyre, men til gengæld er de vældig drøje i brug.

Dejlig afrensning af huden

Luksusprodukter til dit ansigt

Murad Age Reform AHA/BHA Exfoliating Cleanser eksfolierer, fjerner døde hudceller og giver nyt liv til huden. Den styrker bindevævet og hjælper dermed imod slap hud, fine linjer og rynker. Du masserer den ind i fugtig hud og skyld derefter med varmt vand. Denne anbefales at bruge 2-3 gange i ugen for at opnå det bedste resultat.

Jeg har også testet Murad Anti-Aging Blemish Control Time Release Cleanser, som også renser huden. Dette er et mildt og letskummende renseprodukt, som du fint kan bruge hver dag. Jeg synes begge to var vældig gode, og huden føles helt ren og fin efterfølgende.

Eliminer talg og urenheder

Luksusprodukter til dit ansigt

Murad Blemish Control Clarifying Toner er en tonic, som eliminerer talg og urenheder i flere timer, og gør samtidig huden fin og mat. Denne påfører du med en bomuldspad, efter at du har renset huden. Clarifying Toner indeholder mange effektive ingredienser, bl.a. algeekstrakt, mentol og vindruekerneekstrakt. Alle hjælper til med at skabe en god balance i huden.

Luksusprodukter til dit ansigt

Efter afrensning og brugen af tonic er det vigtigt at tilføre huden noget fugt, hvis ikke ender den med at producere endnu mere talg for at prøve at fugte sig selv, hvilket vil give en endnu mere olieret hud. Murad Pore & Line Minimizing Hydrator er en creme, som er lavet for at tilføre en masse fugt til den "voksne" hud, men den virker også sammentrækkende på porerne. Dermed kan du bekæmpe rynker samtidig med, at du ikke skal bekymre dig for, om du får en uren hud.

Dommen

Luksusprodukter til dit ansigt

Min hud plejer stort set altid, at blive meget shiny efter nogen timer, men Murad's produkter er ret effektive til at forhindre en fedtet og olieret hud. Jeg synes ihvertfald min hud er væsentlig mindre blank og shiny, end den plejer at være, nu hvor jeg har anvendt produkterne i et stykke tid, så jeg vender tommeltotten opad for Murad. Og hvis du ligesom jeg har tendens til en mere olieret hud i din "voksenalder", så kan jeg trøste dig med, at du slipper for at få ret mange rynker!

Se hele udvalget af Murad her!

Follow
Hilde Sunde (DK)

Jeg hedder Hilde, er 32 år og fra Norge. Jeg bor nu i København med manden i mit liv. Jeg er uddannet 3D artist og multimediedesigner - og blogger på NiceHair.dk og http://icecreamandrocknroll.com/. Rock'n roll er en stor del af mit liv, så krøller i håret, sort eyeliner, tatoveringer og rød læbestift er blevet en del af mit image.

Loading...