Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE VORES FANTASTISKE TILBUD PÅ BRANDS SOM OLE HENRIKSEN, MAC... | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Extreme

Viser 11 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Stylingprodukter
Glansspray/ Creme
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Hårtype
Farvet
Skadet
Tørt
Produktegenskaber
Fugt/ Blødhed
Glans
Repair/ Genopbyggende
Varmebeskyttende
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Døjer du med ødelagt eller skadet hår? Så skulle du tage at prøve Redkens Extrem serie. Den er udviklet til at varetage de behov, som et skadet hår har.
Ødelagt, sprødt og skadet hår skal behandles med varsomhed.

Redkens eksklusive Interbond Conditioning System transporterer en unik 3D Repair Complex ind i hårstrukturen for at styrke håret og hjælpe med at forhindre yderligere skade.
Produkterne er med Fortifying Complex, som giver en beskyttende glans, og som reparerer og giver støtte til håret. Derudover er de med Interlock Protein Network (IPN), som genopbygger overfladebeskyttelsen, styrker hårets kerne, samt plejer håret. Fortifying Complex kombineret med IPN giver fantastisk styrkende fordele til medtaget og skadet hår.

De trænger dybt ind i hårets kerne og reparerer de skadede områder, reducerer antallet af knækkede hår, genopbygger og giver en fantastisk glans. 

Serien omfatter blandt andet shampoo, conditioner og 2 fantastiske hårkure, som udøver mirakler på svækket og ødelagt hår.

Håret føles sundere og bliver mere medgørligt og glansfuldt. Og udover at reparere nuværende skader, så er Redken Extreme med til at forebygge fremtidige skader. Så hold dit hår styrket og smukt med Extreme serien fra Redken.

Loading...