Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE HÅRPLEJE BRANDS VED KØB FOR MIN. 119KR.* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Scalp Relief

Viser 1 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Hårpleje
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Produktegenskaber
Beroligende
Fugt/ Blødhed
Mod Irritation
Mod Skæl
Køn
Unisex
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Scalp Relief

Har du problemer med hovedbunden? Føles den fedtet, irriteret eller døjer du med skæl? Så har Redken udviklet nogle shampooer, som kan afhjælpe disse problemer. Serien hedder Scalp Relief, og er hurtigt blevet meget populære produkter.

Redken er kendt for sit grundige kendskab til hårets struktur, som er opstået gennem flere årtiers videnskabelig forskning og udvikling. Med Scalp Relief bygger Redken videre på sin videnskabelige arv ved at udvikle en avanceret serie til hovedbundspleje, der hjælper med at behandle og forebygge almindelige hovedbundsproblemer.

Løs problemer med skæl og fedtet hovedbund samt forebyg hårtab. Fjern mineralaflejringer og stylingrester. Dandruff Control Shampoo, Oil Detox Shampoo og Soothing Balance Shampoo er målrettet til specifikke behov, så du får sundt, glansfuldt og medgørligt hår.

Både Dandruff Control Shampoo og Oil Detox Shampoo er lidt specielle, fordi de kan påføres i tørt hår. Dette giver en mere intens behandling, da shampooen får lov at virke et øjeblik, inden der påføres vand, og de skummes op.

Hold din hovedbund og dit hår smukt, rent og sundt med Redken Scalp Relief produkterne.

Loading...