Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB FOR 119,- * (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Resistance

Viser 14 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Stylingprodukter
Hovedbundsspray/ Serum
Leave-in Creme
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Hårtype
Fint
Normalt
Skadet
Tørt
Produktegenskaber
Fugt/ Blødhed
Glans
Repair/ Genopbyggende
Udglattende
Varmebeskyttende
Størrelse
XL-Størrelse
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Resistance

Résistance er formuleret specielt til at reparere skadet hår og serien hjælper med at styrke fibrene fra rod til spidserne. De produkter du vælger, afhænger af hvor skadet dit hår er. Hvert produkt i Résistance 'anti-breakage' hårpleje serien er skabt med unik teknologi til at hjælpe håret med, at få en sund glans uden at tynge det.

Denne hårplejeserie indeholder shampoo, hårmasker, genopbyggende og beskyttende hårprodukter til det svækkede, skadede og fine hår. Disse hårtyper har brug for ekstra pleje, for at opretholde et smukt og sundt udseende, og det kan Resistance helt sikkert hjælpe med. Resistance er delt op i 3 serier til forskellige typer hår:

Resistance Force er til et svækket og et kemisk behandlet hår, hvor håret har behov for at få genopbygget sin styrke.

Resistance Volumifique er til det fine og tynde hår, som får et boost, så hvert enkelt hårstrå virker kraftigere og mere fyldigt.

Resistance Age Recharge er en 40+ linje til det hår og den hovedbund, der p.g.a. aldersforandringer har mistet sin vitalitet, og som er blevet mere tørt.

Ens for alle produkterne i denne kategori er, at de har en genopbyggende virkning, som starter indefra. Dette giver et stærkt og solidt hår. Flere af produkterne indeholder desuden varmebeskyttende ingredienser, da et svækket hår hurtigt bliver skadet af varme. Håret bliver regenereret og får et sundt og velplejet udseende.

Så hvis du synes, at dit hår, af den ene eller den anden grund, trænger til nyt liv, så er Kérastase Resistance lige noget for dig!

Loading...