Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

3 FOR 2 PÅ EKSKLUSIVE MÆRKER | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Discipline

Viser 7 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Stylingprodukter
Leave-in Creme
Leave-in Spray
Hårpleje
Conditioner
Hårkur
Shampoo
Hårtype
Fint
Kraftigt
Kruset
Krøllet
Normalt
Tørt
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Fugt/ Blødhed
Glans
Let Hold
Medium Hold
Udglattende
Varmebeskyttende
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Discipline

Føler du at håret er genstridigt, tørt og svært at styre?? Så kunne Kérastase Discipline produkterne lige være noget for dig.

Kérastase har udviklet en ny teknologi kaldet Morpho-Keratin, som er lavet ud fra en forskning i hvordan hårets bevægelse er. Ud fra denne forskning, har de fundet frem til, hvad der gør, at hårets frie bevægelse bliver hæmmet. En af de ting, de fandt ud af var, at hvis håret er slidt og spaltet, vil det ikke være så bevægeligt. Så derfor er Discipline produkterne udviklet ud fra, at de skal pleje og udglatte hårets skællag, så håret vil fremstå mere glat og sundt.

Produkterne er tilsat 2 meget vigtige ingredienser; hvedeprotein, som virker utroligt blødgørende, og ceramide R, som gør håret mere robust og som styrker. Produkterne har en anti-statisk virkning og modvirker frizz i op til 72 timer. Serien omfatter blandt andet shampoo, balsam og maske. Især masken har en utrolig lækker virkning, da den blødgør håret og samtidig reparerer den eventuelle skader, så håret vil fremstå smukt, blødt og glansfuldt.

Med Kérastase Discipline er det farvel til tørt, uregerligt og kruset hår, og goddag til blødt, medgørligt og smidigt hår.

Loading...