Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% på 10 MAKEUP BRANDS SOM MAC, YSL.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Soleil

Viser 1 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Hårpleje
Hårkur
Hårtype
Alle Hårtyper
Produktegenskaber
Fugt/ Blødhed
Repair/ Genopbyggende
UV-Beskyttelse
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Soleil

Vi ved alle sammen, at solen ikke er god mod vores hud, og derfor er rigtig mange gode til at beskytte huden med solcreme. Men hvad med håret? De skadelige stråler er lige så skadelige på håret som på huden, så derfor bør man give sit hår ekstra pleje, hvis det bliver udsat meget for sol.

Derfor har Kerastase udviklet Soleil, der er en række produkter, som beskytter og plejer hår, som har været eller som bliver udsat for sol. Især hvis man har farvet hår, er deten od idé at bruge solprodukter til håret. Solen er nemlig med til at falme farven, så hvis håret bliver beskyttet mod solen, vil håret holde en strående farve i længere tid.

Kerastase Soleil er en solbeskyttende hårplejeserie til hår som er udsat for sol, salt- og klorvand. Kerastase Soleil indeholder blandt andet shampoo, conditioner og hårkur for optimal beskyttelse i solen til både normalt hår, farvet hår, og svækket hår. Solprodukterne giver ekstra beskyttelse og styrker modstandskraften i håret så de skadelige UV stråler, salt- og klorvand ikke svækker håret yderligere.

Håret tilføres fugt, bliver blødt og strålende blankt, og bliver beskyttet mod skader og udtørring.

Loading...