Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

20% PÅ 8 LUKSUSBRANDS | 25% PÅ KARMAMEJU & BIOTHERM | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Chronologiste

Viser 5 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Stylingprodukter
Hårolie
Leave-in Creme
Hårpleje
Hårkur
Shampoo
Hårtype
Alle Hårtyper
Produktegenskaber
Anti-Frizz
Fugt/ Blødhed
Glans
Udglattende
Varmebeskyttende
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Chronologiste

Anti-age og revitaliserende hårpleje for hovedbunden og håret

Kérastase Cronologiste-serien er udviklet med en banebrydende teknologi, hvor forskere har fundet et unikt molekyle 3000 meter under havets overflade. Molekylet, Abyssine, trives langt nede i mørket i havet Ved Galapagos. Det har vist sig, at Abyssine har en enestående evne til at tilpasse sig selv de mest ekstreme miljøer. Det kan, på forunderligvis, blandt andet kompensere for: havets saltindhold, ustabile PH-værdier, stråling og såvel meget høje, som meget lave temperaturer.
Abyssine har en anti-ageing effekt, samtidig med den beroliger huden og virker anti-inflammatorisk.

Det er meget vigtigt for Kérastase, at kunderne oplever, at deres produkter er medvirkende til både at fremme en sund hovedbund, samt et smukt og glansfyldt hår. Med Abyssine, som nyeste ingrediens i Kérastase Cronologiste-seriens 4 produkter, menes førnævnte at være muligt. Produkterne i denne serie er beregnet til alle hår- og hudtyper.

Kérastase Chronologiste giver sundere hår

Specielt for Cronologiste-serien er produktet - Revatilizing Exfoliating Care Pre-Shampoo, som er en hovedbundsscrub til anvendelse før hårvask. Formålet med dette produkt er at fjerne dødehudceller og øge blodcirkulationen i hovedbunden, således den bedre kan regenerere - sundere hovedbund giver sundere hår.
Serien indeholder desuden den velduftende Bain Revitalizing Shampoo, der samtidig med at rense blidt og dybdegående, sørger for at håret tilføres fugt, således det ikke bliver udtørret og kedeligt.

Den skønne Essiential Revitalizing Balm er en hårmaske, der er beregnet til at massere ind i hele håret og tilmed i hovedbunden. Den fedter ikke, hvilket betyder, at hovedbunden stadig kan ånde og optage næring. Håret efterlades blødt og glansfuldt.
Sidst, men ikke mindre betydningsfuld, har Kérastase Cronologiste lavet den lækre hårolie, Fragrant Oil, til brug i tørret hår. Tanken er oprindeligt, at olien er en stylings duft-olie, men den kan fint erstatte en almindelig hårolie, da den indeholder plejende ingredienser, giver dyb næring og glans til håret.

Kérastase Cronologiste...Hair-Youthfullness!

Loading...