Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

JANUARUDSALG – SPAR 28% PÅ ALLE PARFUMER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 10%
Gratis fragt!

Karmameju Ansigt Face 01 Dry Skin Gift Set

899,00 kr
809,00 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Karmameju Face 01 Normal/Dry Skin Gift Set (Limited Edition) er et fantastisk sæt, du kan forkæle dig selv eller en du holder af med. Dette sæt er specielt velegnet til en tør hud og efterlader dig med en sund og lækker udstråling. Et rigt og nærende sæt der forkæler huden helt i dybden.

Værdi 1677 kr

Indeholder:

  • 1 stk. Karmameju PROUD Age-Defence Exfoliating Mask 01 - 65 ml
  • 1 stk. Karmameju VELVET Age-Defence Face Cream 01 50 ml
  • 1 stk. Karmameju COUTURE Eye Cream 01 15 ml
  • 1 stk. Karmameju GLOW Age-Defence Face Oil 01 40 ml
  • 1 stk. Karmameju LUXE Balm 01 - 20 ml

Karmameju PROUD Age-Defence Exfoliating Mask 01 - 65 ml: er en eksfolierende maske, som er perfekt til en tør og trist hud. Den indeholder blandt andet sort vulkansand, som giver en naturlig og mild slibning af hudens yderste lag, mens indholdet af granatæbleenxym nænsomt fjerner døde hudceller og forfiner huden. Den er desuden med økologisk aloe vera og honning, som beroliger og nærer huden, og nutgrass virker lysnende og er med til at ensarte hyperpigmentering i huden. Derudover er den med et unikt og aromatisk mix af rose, cedertræ, palmarosa og ylang ylang, som virker rensende og regenererende. Ved brug af Karmameju PROUD Age-Defence Exfoliating Mask 01 vil man opleve at hudens porer bliver forfinet, og huden vil få en fornyet og ungdommelig glød. Der medfølger en lille spatel, som sikrer optimal påføring af masken, og som mindsker spild af produkt, samt en 100% økologisk musselinvaskeklud, som er det ideelle redskab til let afrensning af masken. Denne lækre maske er perfekt til at skabe en hjemme-spa oplevelse udover det sædvanlige!

Karmameju VELVET Age-Defence Face Cream 01 er en virkelig nærende creme, som er velegnet til en tør eller moden hud. Cremen er opkaldt efter eksklusive tekstiler, som minder om cremens konsistens, og denne føles luksuriøs og blød som fløjl. Den er blandt andet med hyaluronsyre og Jerikos Rose, som tilfører fugt til huden, og som derved mindsker fine linjer og rynker. Derudover er den med hyben- og moringaolie, som er rige på antioxidanter, A-Vitamin og omega-3, og disse virker nærende samt beskytter mod forurening. Dyrebare æteriske olier virker stimulerende på elastin- og kollagenproduktionen, og huden efterlades blød og med fornyet vitalitet.

Karmameju COUTURE Age-Defence Eye Cream 01 er en yderst luksuriøs, men stadig mild øjencreme. Den virker lysnende, plejende og opstrammende på det sarte øjenområde. Cremen virker utroligt nærende, er med til at minimere fine linjer og rynker, og arbejder samtidig på at mindske mørke rande og hævede øjenomgivelser. Cremen giver en dyb fugt, og beskytter huden mod miljømæssige påvirkninger. Den indeholder blandt andet sheasmør og aloe vera, og giver en mere ensartet og glat hud. Få en synligt yngre, revitaliseret og silkeblød hud omkring øjnene. Karmameju COUTURE Age-Defence Eye Cream 01 kan bruges til alle hudtyper og alle aldre.

Karmameju GLOW Age-Defense Face Oil 01 giver en yderst effektiv beskyttelse til en tør og moden hud. Den indeholder en aktiv blanding af essentielle fedtsyrer, samt vitamin A, C og E. Desuden er den med de meget kraftfulde antioxidanter havtorn, hyben og argan, som er med til at beskytte huden mod miljøpåvirkninger, og som samtidig er med til at mindske fine linjer og rynker. Derudover indeholder den sandeltræ, elemi og evighedsblomst, som fremmer elasticiteten i huden, så den vil fremstå mere fast og spændstig.

Karmameju LUXE Balm 01 - 20 ml: er en rigtig skøn salve som kan bruges til hele kroppen. Den er med økologisk oliven- og jojobaolie, som nærer og plejer tør hud. Salven virker anti-inflammatorisk og beroliger og lindrer ømme muskler. Nellike og ingefær øger blodcirkulationen, mens ylang-ylang virker opløftende på krop og sind. 

Alle produkter er fri for parabener, sulfater, kunstige duft- og farvestoffer

Find mere fra dette mærke:
Loading...