Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 20%
Gratis fragt!

Karmameju Ansigt Face 01 Dry Skin Gift Set

Vejl. pris 899,00 kr
Din pris 719,00 kr
Antal

Udsolgt
Beskrivelse

Karmameju Ansigt Face 01 er et fantastisk sæt, du kan forkæle dig selv med eller den, du holder af. Dette sæt er specielt velegnet til tør hud.

Værdi 1737 kr

Indeholder:

  • 1 stk. Karmameju VELVET Age-Defence Face Cream 01 50 ml
  • 1 stk. Karmameju MUSE Age-Defence Cleansing Balm 01 100 ml
  • 1 stk. Karmameju GLOW Age-Defence Face Oil 01 40 ml
  • 1 stk. Karmameju LOVE Age-Defence Face Mist 01 100 ml
  • 1 stk. Karmameju COUTURE Eye Cream 01 15 ml

Karmameju VELVET Age-Defence Face Cream 01 er en virkelig nærende creme, som er velegnet til en tør eller moden hud. Cremen er opkaldt efter eksklusive tekstiler, som minder om cremens konsistens, og denne føles luksuriøs og blød som fløjl. Den er blandt andet med hyaluronsyre og Jerikos Rose, som tilfører fugt til huden, og som derved mindsker fine linjer og rynker. Derudover er den med hyben- og moringaolie, som er rige på antioxidanter, A-Vitamin og omega-3, og disse virker nærende samt beskytter mod forurening. Dyrebare æteriske olier virker stimulerende på elastin- og kollagenproduktionen, og huden efterlades blød og med fornyet vitalitet.

Karmameju MUSE Age-Defence Cleansing Balm 01 er et renseprodukt, der virker i 3 faser, hvor den starter som en rensegelé, derefter bliver den til en lækker, nærende olie og til slut, når den bliver blandet med vand, bliver den til en fugtgivende mælkehvid emulsion. Den er beriget med olier fra blandt andet moringa og hyben, som er rige på antioxidanter, vitamin A samt omega 3 og 6. Den er desuden med en aromaterapeutisk kombination af rose, elemi, jasmin og sandeltræ, som virker plejende og beroligende og som holder huden i balance. Karmameju MUSE Age-Defense Cleansing Balm 01 giver en masse fugt til huden, og virker samtidig blødgørende, hvilket er med til at reducere synligheden af linjer og rynker.

Karmameju GLOW Age-Defense Face Oil 01 giver en yderst effektiv beskyttelse til en tør og moden hud. Den indeholder en aktiv blanding af essentielle fedtsyrer, samt vitamin A, C og E. Desuden er den med de meget kraftfulde antioxidanter havtorn, hyben og argan, som er med til at beskytte huden mod miljøpåvirkninger, og som samtidig er med til at mindske fine linjer og rynker. Derudover indeholder den sandeltræ, elemi og evighedsblomst, som fremmer elasticiteten i huden, så den vil fremstå mere fast og spændstig.

Karmameju LOVE Age-Defence Mist 01 er en super skøn fugtspray, som kan bruges i ansigtet, på kroppen eller i håret. Den indeholder en unik blanding af nærende planteekstrakter og rene æteriske olier. Sprayen giver en øjeblikkelig friskhed og genopretter hudens naturlige pH balance. Karmameju LOVE Age-Defence Mist 01 plejer og regenererer en tør og moden hud, og efterlader huden gennemfugtet, frisk og i balance. 

Karmameju COUTURE Age-Defence Eye Cream 01 er en yderst luksuriøs, men stadig mild øjencreme. Den virker lysnende, plejende og opstrammende på det sarte øjenområde. Cremen virker utroligt nærende, er med til at minimere fine linjer og rynker, og arbejder samtidig på at mindske mørke rande og hævede øjenomgivelser. Cremen giver en dyb fugt, og beskytter huden mod miljømæssige påvirkninger. Den indeholder blandt andet sheasmør og aloe vera, og giver en mere ensartet og glat hud. Få en synligt yngre, revitaliseret og silkeblød hud omkring øjnene. Karmameju COUTURE Age-Defence Eye Cream 01 kan bruges til alle hudtyper og alle aldre.

Alle produkter er fri for parabener, sulfater, kunstige duft- og farvestoffer

Find mere fra dette mærke:
Loading...