Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
centella-asiatica-topbannerjpg-11699531811.webp

Centella asiatica

Kender du centella asiatica? Måske har du i stedet hørt om cica, der er en ingrediens i mange hudplejeprodukter – særligt såkaldte cica-cremer, der ofte er henvendt mod sensitiv og tør hud. Denne fantastiske plejende ingrediens kan nemlig hjælpe med at styrke og dulme en irriteret eller sart hud.Hvad er centella asiatica eller cica?

Centella asiatica er en asiatisk plante, der længe har været brugt inden for naturmedicin grundet dens plejende, dulmende og helende egenskaber. Nu har den fundet vej ind i hudplejen, hvor den bl.a. under navnet Cica udfører mirakler for huden.

Hvordan virker centella asiatica (cica) på huden?

Ekstrakt fra centella asiatica er en fantastisk ingrediens i hudpleje til mange hudtyper grundet dets antioxiderende, fugtgivende og dulmende egenskaber. At cica er antioxiderende betyder, at det hjælper med at beskytte huden mod frie radikaler, der bl.a. kommer fra forurening, UV-stråler og endda fra stress. Dermed kan det hjælpe med at beskytte huden og hudbarrieren mod skade og udtørring. Netop derfor er centella asiatica en hyppigt brugt ingrediens i hudpleje som fugtighedscremer og repaircremer til sensitiv og tør hud, hvor der ofte er et problem med hudens barriere, og hvor cica kan hjælpe med at give masser af fugt og dulme irriteret hud.

Hvem kan bruge produkter med centella asiatica?

Cica-cremer er særligt gode til dig med tør eller sensitiv hud. Men det er også en ingrediens, der kan være god for andre hudtyper. Centella asiaticas sine anti-inflammatoriske og helende egenskaber kan også være gavnlige for hud med tendens til urenheder og bumser. Den kan hjælpe med at berolige huden, reducere rødme og hævelse, og fremme helingen af eksisterende bumser. Dog er det vigtigt, at du vælger produkter udviklet til din hudtype, da de typisk meget fede cica-cremer kan give flere problemer for huden.

Prøv selv at se, om ikke cicacremer eller andre produkter med centella asiatica kan hjælpe med at give din hud fornyet fugt og glød.

Populære produkter med centella asiatica / cica

Loading...