Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

KØB HUD- OG/ELLER HÅRPLEJE FOR 119KR. OG SPAR 25%* (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Vær god ved din hud - både udvendigt og indvendigt

Vælg derfor nogle produkter, der er gode for din hud og dit indre. Der har i de senere år været fokus på at fremstille produkter der både er naturlige, økologiske, parabenefri og veganske.

Vær god ved din hud - både udvendigt og indvendigt

Et af de populære mærker er Jane Iredale, der virkelig er et lækkert kvalitetsmærke, der har fokus på, at produkterne skal være naturlige og sunde for huden. Jane Iredale er et anerkendt mærke, der er anbefalet af hudlæger, hvilket også vil sige at det passer perfekt til den sensitive og/eller allergiske hud.

Som officiel forhandler af Jane Iredale har nicehair.dk et kæmpe sortiment, så der er noget for enhver type, og det fede er, at makeuppen er dejlig nem at påføre, og så er den enormt holdbar.

Vær god ved din hud - både udvendigt og indvendigt Vær god ved din hud - både udvendigt og indvendigt

Jeg er selv vild med de brunlige og varme farver, og her ser i nogle af mine favoritprodukter.

Jane Iredale PurePressed Eye Shadow Triple

Disse triple sæt er simpelthen så lækre, at det er svært at vælge en favorit! På billedet har jeg brugt Triple Cognac, der giver en god farve til både hverdag og fest. De indeholder et højt indhold af pigmenter, hvilket giver en flot mættet farve, og så er de utroligt nemme at blende sammen. For en mere dyb farve kan jeg anbefale at gøre penslen fugtig.

Læs mere om produktet her: Jane Iredale PurePressed Eye Shadow Triple

Jane Iredale Liquid Eyeliner Black/Brown

Denne flydende eyeliner i mørk brun passer perfekt til mine blå øje og lyse hud. Vælger jeg en sort eyeliner, kan det godt blive for mørkt for mig, men denne giver en pæn indramning af øjet. Den har en fin tynd pensel, der gør det nemt at lave tynde linjer.

Læs mere her: Jane Iredale Liquid Eyeliner Black/Brown

Jane Iredale PureLash Mascara - Black Onyx

Denne milde mascara giver bade pleje og farve til vipperne, og er god til selv sarte øjne. Den har en god børste, der fordeler produktet uden at klumpe.

Læs mere her: Jane Iredale PureLash Mascara - Black Onyx

Jane Iredale 24 Karat Gold Dust

Jeg har farven Champagne, som jeg kan finde på at blande i min dagcreme, for at give lidt glimmer til min hud, eller lidt glød til mine kinder. Den fåes i flere forskellige farver og kan bruges nærmest overalt! For et rigtig glimmerlook, så brug den ren som øjenskygge.

Læs mere om produktet her: Jane Iredale 24 Karat Gold Dust

Stort udvalg af Jane Iredale

Se hele det store sortiment af Jane Iredale lige her: Jane Iredale

Pukka - 100 % Økologisk urtete

Vær god ved din hud - både udvendigt og indvendigt

Et andet mærke, der virkelig hitter på ’sundhedsfronten’ er Pukka urtete, der har fået selv min ikke-te- drikkende kæreste til at drikke te. Pukka te er økologisk, og findes i et utal af varianter og smagsnuancer, så der er noget for enhver. De mange forskellige varianter, jeg har prøvet, smager allesammen af utroligt meget, så du føler ikke på noget tidspunkt, at du bare drikker varmt vand.

Mange af te’erne har enten været nomineret eller endda vundet Great Taste Awards, der er fødevarenes Oscars.

En af mine favoritter er Pukka Cleanse Te der er med til at rense min hud indefra i form af brændenælde og fennikel. Derudover får min hud en lækker glød.

Har du svært ved at vælge hvilken variant, du vil prøve, vil jeg anbefale Pukka Herbal Collection, der indeholder 5 forskellige smagfulde varianter.

Har du svært ved at sove om natten, så læs min anbefaling af Pukka Nigh Time lige her:
Godnat te med god samvittighed

Er du som mig pjattet med Pukka, og ønsker du et godt tilbud? Så kan du få 3x Pukka te til 99 kr lige her:
Pukka Te Frit Valg

Har man først prøvet Pukka te, går man ikke væk fra det igen!

Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...