Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG - 25% PÅ BØRNEKATEGORIEN

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Godnat te med god samvittighed

Godnat te med god samvittighed

Det økologiske mærke Pukka producerer velsmagende teer, og jeg har fundet én, der hjælper mig med at slappe af om aftenen og giver mig en god nats søvn.
Teerne fra Pukka er 100% økologiske og så stammer de fra bæredygtige landbrug, der lever op til alle de strenge krav, der er omkring fair handel.
Pukka har foruden teer med bestemte smagsvarianter, også udviklet teer, der har en bestemt virkning på kroppen og sindet.

Pukka Night Time

Jeg faldt hurtigt over Pukka Night Time , der lover en afslappende virkning med deres slogan ”Peace in a teacup”.
Jeg har altid gang i en masse forskellige projekter, og når jeg kommer hen sidst på aftenen, føler jeg mig ofte lidt rastløs og jeg har svært ved at falde til ro. Jeg har tidligere prøvet at drikke kamillete, men jeg synes ikke at smagen er særlig god.
Da jeg så læste om Pukka Night Time, så jeg, at den har vundet guld ved ”The Great Taste Awards”, der er en slags Oscar indenfor Fødevareindustrien. Det må betyde at smagen er god! Og det man sige! Wauw; den har så mange forskellige smagsnuancer, og den er slet ikke kedelig i smagen!

Allerede når man åbner pakningen til de 20 te-breve, kan man dufte lavendel. Smagen er en blanding af urter og blomster, hvor de primære er lavendel-, havre- og limeblomst. Derudover er der lakridsrod, basilukumblade og baldrianrod i, og netop baldrianroden er med til at give den afslappende effekt. En måske indelysende ting er, at den selvfølgelig er koffeinfri.

Et andet plus ved denne te er, at emballagen simpelthen er så fin! Æsken er pænt dekoreret, både udenpå og indeni. Efter en kop Pukka Night Time te om aftenen er jeg afslappet og klar til at få en god nats søvn, og heldigvis går der ikke længe før jeg er i drømmeland.

Follow

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Loading...