Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Spis dig til stærke smukke negle

Spis dig til stærke smukke negle

Kan man spise sig til lange, stærke negle?

Svaret er JA! Læs med her og bliv klogere på hvilke fødevarer, der styrker neglene.

 • Spis kød fra græssende kvæg
  Protein er en af de vigtigste ting for at styrke neglene, især proteinet keratin. Det kan du finde i kød fra kvæg, der har gået på græs. Det gælder også fritgående kyllinger og ikke opdrættede fisk.

 • Spis frø
  Chiafrø og hørfrø indeholder masser af sunde fedtstoffer, som især er vigtige for produktionen af sunde negle og sundt hår! Tip: Hørfrø skal knuses, før end de kan optages i kroppen, så blend dem evt i smoothies om morgenen – SÅÅÅ lækkert :)

 • Spis søde kartofler og avokado
  Disse to fødevarer indeholder nemlig biotin, som er rigt på B-vitamin, og derfor en vigtig del af væksten af både stærke negle og hår.

 • Husk nødderne!
  Nødder er fulde af gode fedtsyrer, som både er gode for hud, hår og negle. Derudover indeholder de mineraler som kalk, som har stor betydning for stærke negle.

 • Mit sidste fif er baseret på skønhedsprodukter. De giver altså bare lige det sidste til de smukke negle.

Vælg en håndcreme som indeholder E-vitamin, det er nemlig et vitamin, som genopbygger hud og negle. Så massér gerne en god omgang på om aftenen inden du går i seng, og massér ekstra grundigt rundt om neglebåndene. Det kunne for eksempel være EOS Hand Lotion Berry Blossom

På selve neglene kan jeg klart anbefale Nail Diva Nail Art Pen. Det er egentlig en topcoat, så den beskytter også neglelakken, men jeg har fundet ud af, at dens beskyttende lag virkelig er godt til at styrke neglene, mens de vokser ud.

Jeg vil også vise jer min yndlingsfarve OG samtidigt mit yndlingsprodukt, når det kommer til negle.

Le Mini Macaron

Denne lækre røde farve er et hit for mig året rundt. Jeg synes, at den i vinterhalvåret er smuk, selvom man har halvblege hænder. Det er faktisk virkelig fint, synes jeg! Især med en matchende mat rød læbestift fra MAC. Wauw! Men når det er sagt, kan jeg også rigtig godt lide den til de sommerbrune hænder og lyse sommerkjoler. Så den er altså bare et hit året rundt.

Spis dig til stærke smukke negle

Det er den lækre mørkerøde neglelak fra Le Mini Macaron i farven Cassis. Inden jeg lægger denne på neglene, filer jeg altid neglene, og skubber neglebåndene tilbage, så man både får et langtidsholdbart, men også flottere resultat.

Bemærk at du til denne behandling skal have en led-lampe, som er den der får neglelakken til at tørre.

Jeg synes, den har en rigtig god børste, som er nem at arbejde og fordele med. For det bedste resultat synes jeg, at man skal have to lag på, og da neglen oftest bliver slidt ude på kanten, lægger jeg også neglelak på kanten, så den er ekstra beskyttet.

Nu er neglene klar til at blive vist frem, og de holder altså selvom man har fysisk krævende arbejde. I gennemsnit holder mine negle sig pæne i 10 dage. Og det er altså ca. en uge mere end en almindelig neglelak.

Hvilken neglelak er jeres yndlings?

Follow
Simone Stæhr Keller

Jeg er uddannet frisør og arbejder til dagligt med alt, der har med hår og makeup at gøre. Heriblandt extensions, shows og photoshoots på hoteller, i virksomheder og saloner. Derudover er jeg uddannet salgsassistent fra The Body Shop, hvor jeg har arbejdet med hud, hår- og makeupprodukter. Jeg elsker at være kreativ og fordybe mig i mit arbejde.

Relaterede produkter

Loading...