Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
Le Mini Macaron
Le Mini Macaron
Le Mini Macaron
Viser 159 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Pris
Negle
Base Coat
Nail Art Pens
Nail Stickers
Neglefil & Klipper
Neglelak
Neglelakfjerner
Neglepleje
Top Coat
UV-Neglelak
Hånd- og fodpleje
Fodbadesalt
Fodcreme
Fodfil
Håndcreme
Farve
Blå
Brun
Glimmer
Grå
Grøn
Gul
Hvid
Lilla
Lyserød (Pink)
Nude (Beige)
Orange
Perlemor
Rosa
Rød
Shimmer
Sort
Transparent
Kits
Gavesæt/ Gaveæsker
Julekalender
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
Le Mini Macaron Remover Wraps 100 Pads
Vejl. pris 130,00 kr
130,00 kr
Le Mini Macaron Gel Manicure Kit - Nude
Vejl. pris 350,00 kr
350,00 kr
Le Mini Macaron Gel Manicure Kit - Lilac Blossom
Vejl. pris 350,00 kr
350,00 kr

Le Mini Macaron

Le Mini Macaron er din neglesalon i dit eget hjem. Med smukke, velplejede negle udstråler du overskud og class. Den lille detalje i at have flotte negle gør, at du altid er klædt på med et fint accessory, selv når du ikke har overskud til at matche dit outfit med smykker, bælte eller lignende.

Le Mini Macaron er revolutionerende og sikre produkter til hjemmebrug. Disse gelneglelakker er matchet af professionelle neglesaloner og holder i op til 14 dage uden at skalle af. De er hurtige at lægge på og god til dig, som er på farten. Med dette betyder det, at du får gelneglelakker, der er i en høj kvalitet, og at du ikke er gået på kompromis med standarden.

Prøv det geniale 3-i-1 system, som er base coat, farve og top coat i en og samme lak! Le Mini Macaron er hurtigt og sikkert til hjemmebrug. Gelneglelakken er designet til at sikre mod hudirritation eller gener, og lampen er designet med LED-lys, som ikke er skadeligt for huden, som UV lys kan være.

LED-lampen er med USB-adapter så du nemt kan lakere negle med Le Mini Macaron når du er på farten. Efter bare 30 sekunder i LED-lampen er gelneglelakken helt tør. Le Mini Macaron er udviklet i mange flotte og smarte farver, så du let kan finde din næste yndlingsfarve. Med en super holdbarhed i op til 14 dage, sikrer gelneglelakkerne en fantastisk glans uden at afskalle!

De populære Le Mini Macaron-starterkit indeholder LED-lampe, 3-i-1 gelneglelak, USB-adapter, remover pads, neglefil og neglebåndspen til at lave fine og runde neglebånd. Udover de smarte starterkit med flotte farver, kan du også købe gelneglelakkerne separate. Gelneglelakkerne som både er base coat, farve og top coat i en og helt samme lak.

Disse gelneglelakker er i en super kvalitet, der er matchet af professionelle neglesaloner. Le Mini Macaron gel neglelakkerne fjernes let ved de smarte remover pads. Gå på opdagelse i vores brede sortiment af Le Mini Macaron. Du finder alverdens farver og nuancer af neglelakker såvel som manicuresæt og negletilbehør på siden her.

Le Mini Macaron - din neglesalon derhjemme

Med Le Mini Macarons produkter bringer du neglesalonen hjem. Ingen ventetid eller dyre negleteknikere. Du kan selv skabe præcis det look, du ønsker, og du bestemmer selv, hvor lang tid du vil bruge på at dekorere dine negle. Vi har også de smarte LED-lamper fra Le Mini Macaron i vores sortiment, så du kan tørre din neglelak på under et minut.

Det, der får Le Mini Macaron til at skille sig ud fra andre neglemærker, er, at de har specialiseret sig i at tilbyde dig revolutionerende neglelakker med geleffekt. Dette er normalt forbeholdt de professionelle neglesaloner. Men på kort tid kan du opnå samme flotte og længerevarende resultat til en brøkdel af prisen. Lyder det ikke godt?

Når du vil ordne dine negle derhjemme med produkter fra Le Mini Macaron kan du følge denne simple guide og dermed opnå et superskønt resultat hver gang:

  • Fil neglen til den ønskede længde. Påsæt eventuelle forlængere.
  • Brug en neglefil til at skubbe neglebåndene forsigtigt tilbage og fil let ovenpå neglen.
  • Tør neglene med remover pad fra Le Mini Macaron
  • Påfør første lag af din udvalgte neglelak og tænd for din LED-lampe fra Le Mini Macaron. Den slukker automatisk efter 30 sekunder og lakken er tør.
  • Læg endnu et lag neglelak på og gentag tørringen med LED-lampen.

Du har nu smukke og langtidsholdbare negle. Husk også at køb remover pads fra Le Mini Macaron, når du skal fjerne neglelakken igen.

Le Mini Macaron - sjov med farver og stickers

Negledesign og -teknik skal også være sjovt! Vær kreativ og slip fantasien løs i dit eget negleunivers med stickers og stampers fra Le Mini Macaron. Udsmykningen af dine negle er en fantastisk måde at udtrykke din personlighed på. Du kan også matche dine nye negle med makeup i samme farvetoner.

Sjove detaljer og vilde mønstre er også en god samtalestarter til den næste fest, du skal til. Derudover får du også mulighed for at personliggøre dine negle yderligere, når du for eksempel bruger en pensel fra Le Mini Macaron til at udsmykke dine negle efter det ensfarvede lag neglelak er påført.

Husk at pleje dine hænder og negle

Når du bruger geleneglelak, kan det være en god idé at være ekstra opmærksom på din håndpleje, fordi du ikke skifter lakken så ofte som ved en almindelig neglelak. Du kan finde lækre håndcremer i vores store sortiment hos Nicehair. Vi har håndplejeprodukter til alle hudtyper og til alle formål, så du kan være sikker på at finde dit bedste match.

Hos Nicehair får du altid lækre produkter fra populære mærker til gode markedspriser. Du finder alt lige fra neglelakker, håndplejeprodukter og negleudstyr i vores skønhedsunivers. Gå på opdagelse i Le Mini Macarons negleunivers lige her på siden.

Loading...