Fri fragt ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 arbejdsdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
M·A·C Cosmetics

M·A·C Cosmetics

Viser 62 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Blå
Brun
Grøn
Mat (Matterende)
Nude (Beige)
Rød
Shimmer
Sort
Transparent
Ansigtspleje
Dagcreme
Øjencreme
Ansigtsmakeup
BB/ CC Creme
Blush/ Rouge
Concealer
Fast Pudder
Foundation
Highlighter
Løs Pudder
Paletter
Øjenmakeup
Bryn Gel
Bryn Makeup
Eyeliner
Mascara
Øjenskygge
Læber
Læbestift
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
Oliefri
Parfumefri
SPF 15 og under
SPF 31-50
Produktegenskaber
Cremet
Fast
Fugt
Glød
Høj Dækkeevne
Let/ Medium Dækkeevne
Løs
Vandfast
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
Nulstil filtrering
MAC Matte Lipstick 3 gr. – Whirl
Din pris 165,00 kr
MAC Matte Lipstick 3 gr. – Stone
Din pris 165,00 kr
MAC Tinashe Eyeshadow Kit
Din pris 355,00 kr
MAC Lustre Lipstick 3 gr. - Lady Bug
Din pris 165,00 kr
MAC Eye Kohl 1,36 gr. - Teddy
Din pris 135,00 kr
MAC Select Cover-Up 10 ml - NW25
Din pris 150,00 kr
MAC Eye Brows Pencil 0,9 gr. - Spiked
Din pris 150,00 kr
MAC Satin Lipstick 3 gr. - Brave
Din pris 165,00 kr
MAC Foundation Pump
Din pris 50,00 kr
MAC Eye Brows Pencil 0,9 gr. - Fling
Din pris 150,00 kr
MAC Powder Blush 6 gr. - Harmony
Din pris 195,00 kr
MAC Sheertone Blush 6 gr. - Pinch Me
Din pris 195,00 kr
MAC Sheertone Blush 6 gr. - Gingerly
Din pris 195,00 kr
MAC Satin Lipstick 3 gr. - Media
Din pris 165,00 kr
MAC Satin Lipstick 3 gr. - Captive
Din pris 165,00 kr

„Vi ved med sikkerhed, at skønhedsbranchen elsker legender, og der er ikke mange legender, der har en ligeså vidunderlig og bemærkelsesværdig historie som MAC – et af verdens bedste og førende kosmetikmærker. Lige siden MAC blev grundlagt, har virksomheden været kendt for at være en regel- og mønsterbryder med en helt unik viden og uovertruffen ekspertise indenfor makeup, og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at MAC har en klar vision om at fejre mangfoldighed og individualitet. MAC er for alle – alle aldersgrupper, alle racer og alle køn.“

Eventyret om M·A·C

Hos NiceHair.dk finder du også de professionelle og lækre kosmetikprodukter fra det canadiske mærke, M·A·C (Makeup Art Cosmetics). Eventyret om M·A·C begynder tilbage i 1984, hvor Frank Toskan (makeupartist og fotograf) og Frank Angelo (salonejer) beslutter sig for at skabe deres eget kosmetikmærke på grund af manglende kvalitet og funktionalitet indenfor makeupområdet. De første tanker og produkter bliver færdiggjort i et lille køkken, hvorefter de omhyggeligt bliver leveret fra salonen til kollegaerne (makeupartister, modeller og fotografer). Den heftige mund-til-mund popularitet giver lynhurtigt stylisterne og moderedaktørerne besked om dette nye, underværk indenfor kosmetikprodukter, og allerede i marts måned lancerer M·A·C sin første makeupbutik i Totontos stormagasin. På sin lille stand i stormagasinet, gør M·A·C sig bemærket på mange områder bl.a. ved at give kunderne små urtepotter med deres nyerhvervede makeupprodukter – og imens de andre store kosmetikmærker overvejer karriereskift til hudplejebranchen, vælger M·A·C i stedet at etablere sig som den ultimative farvemyndighed. Et af virksomhedens helt store sats, i kampen om at blive den ultimative farvemyndighed, er den matte, røde læbestift, som får et ordentligt popularitetsløft på grund af et billede med den populære og frække, Madonna – som endda senere vælger at iføre sig en M·A·C-bluse til et photoshoot.

Der er ingen tvivl om, at M·A·C tog hele skønhedsbranchen med storm, og i 1998 blev kosmetikmærket officielt opkøbt af Estée Lauder. I dag finder du M·A·C i over 105 forskellige lande, hvor mærket er kendt for at være skønhedsbranchens største (og mest populære) kosmetikmærke – og med over 50 nye kollektioner om året, så man må i den grad sige, at M·A·C har slået sig fast på verdenskortet.

Hvorfor vælge M·A·C?

Der er utrolig mange fordele forbundet med at vælge de banebrydende og unikke produkter fra M·A·C. M·A·C's brede og farverige sortiment er nemlig altid på forkant med de skarpeste og nyeste trends, og omsætter gadestilen fra Toronto til både glamour og elegance. Produkterne er designet i samarbejdet med de førende talenter indenfor både mode, kunst og kultur – og formålet er, at få kvinder til at udfolde sig og eksperimentere, og selvom produkterne er moderigtige og kreative, så er de altid alsidige og lettilgængelige.


Hos NiceHair.dk finder du et farverigt og bredt udvalg af makeupprodukterne fra M·A·C. Vi har mange forskellige produkter, hvor den høje kvalitet er designet til at sikre, at rigtige kvinder kan have det sjovt. Hvorfor nøjes med én farverig identitet, når du kan have mange flere? Du kan se vores udvalg af de moderigtige og farverige produkter fra M·A·C ovenfor. Rigtig god fornøjelse.

Loading...