Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ SKØNNE MÆRKER VED KØB OVER 199KR. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage digital kommunikation fra Nicehair

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Silver shampoo.. Hvad er det og hvad gør det?

Silver shampoo.. Hvad er det og hvad gør det?


Er du i tvivl om hvad en silver shampoo er, så se med her! Vi laver en step-by-step gennemgang af, hvordan du bruger en silver shampoo.

Et produkt, der er meget populært i øjeblikket er silver shampoo og det er ikke uden grund, for en silver shampoo kan nærmest udrette mirakler, hvis den bruges rigtigt.

For at vide hvordan det virker, er det vigtigt at kende teorien bag.

Navnet silver shampoo lægger op til at håret bliver sølvfarvet og når man hælder shampooen ud i hånden er den helt blålilla. Til at starte med tænker man, ”hvad er det nu for noget?”, men der er faktisk en helt logisk grund til, hvorfor den har den farve.

Teknisk hårfarve

For at ophæve den (ofte uønskede) gyldne tone i håret som mange lyshårede og afblegede har, er man nødt til at bruge en komplimentærfarve, i dette tilfælde lilla, fordi netop lilla ophæver gul. Det der sker er, at når den gule refleks ophæves går farven fra varmt skær til koldt skær, hvis udgangspunktet er lyst nok. På den måde kan man gå fra gyldenblondt hår til et pastellilla/koldt resultat helt uden at skulle bruge kemiske farver i håret. (Alle resultater kan dog variere) Man er dog nødt til at have lyst hår i forvejen, da silver shampooen ikke kan lysne håret.


Hvordan virker silver shampoo?


Jeg vil demonstrere hvordan silver shampoo virker i mit eget lysfarvede hår. Jeg har fået mit hår lysfarvet og fået lagt nogle lyse reflekser i, men det er blevet lidt gyldent af vandet fra bruseren, der kan indeholde okker, hvilket netop kan give håret et gyldent skær.

Jeg bruger L'Oréal Pro Serie Expert Silver Shampoo, fordi at den både giver rigtig gode resultater og så er den samtidig meget budgetvenlig. Det er en god ide at skifte mellem silver shampooen og en god reparerende eller fugtigheds shampoo, da silver shampooen ikke tilfører fugt på samme måde.

Jeg skifter selv mellem L'Oréal Pro Serie Expert Silver Shampoo og L'Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Shampoo.

Alt efter hvor koldt et resultat man ønsker, kan man bruge shampooen på mange måder.

Jeg bruger silver shampooen hver tredje gang jeg vasker hår og derudover kommer jeg den en gang imellem i tørt/fugtigt hår, da den virker ekstra godt når håret er tørt.

Nedenfor vil jeg beskrive hvordan jeg bruger den i tørt hår.

Hvordan bruges silver shampoo i tørt hår?

Silver shampoo.. Hvad er det og hvad gør det?


Step 1

Jeg starter med at inddele håret i små totter og eventuelt komme en lille smule vand i håret. På den måde er shampooen mere drøj, da man kan skumme shampooen op.

Step 2

Derefter kommer jeg godt med silver shampoo i hver tot hår, gerne så håret ser helt lilla ud. Brug gerne et par handsker, da den lilla shampoo godt kan give hænderne en smule farve.

Du må ikke blive skræmt, når håret ser lilla ud, det er simpelthen bare fordi, at det lilla ophæver den gule nuance. Jeg lader shampooen sidde i ca 15 minutter, hvorefter jeg vasker shampooen ud.

Step 3

Den kan godt være lidt svært at få ud, når man bruger shampooen i tørt hår, men det handler om at skylle grundigt.

Herefter kan håret godt filtre lidt, men så er det vigtigt at bruge en god hårkur. Jeg bruger Revlon Orofluido Radiance Argan Mask, da den indeholder både fugtgivende og reparerende ingredienser.

Den lader jeg sidde i ca 10 minutter, gerne pakket ind i en plastik pose og et håndklæde over, hvorefter jeg skyller håret grundigt med vand.

Resultatet

Efter en omgang silver shampoo taler håret helt for sig selv.

Mit lyse og gyldne hår er blevet koldere i farven, og det har fået mere glans. Gentager man processen jævnligt, kan man holde den gyldne refleks væk, og derved gradvis få håret koldere og koldere i farven.

Silver shampoo.. Hvad er det og hvad gør det?Follow
Steffie Nielsen

Hej, jeg er uddannet frisør, og jeg har derfor et stort kendskab til skønhedsbranchen. Jeg synes, at skønhedsbranchen er fantastisk, og min ekspertise ligger helt sikkert i råd og vejledning.

Relaterede produkter

Revlon Orofluido Radiance Argan Mask 250 ml
169,00 kr
215,00 kr
Loading...