Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

Ny hos nicehair
*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me’s [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privatlivspolitik].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Klik her for at modtage en ny email

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Silver shampoo - Hvad er det og hvad gør det?

Er du i tvivl om, hvad en silver shampoo er? Så læs videre her, hvor du får en step-by-step gennemgang af, hvordan du bruger en silver shampoo.

Et produkt, der er meget populært for personer med blond eller lyst hår, er silver shampoo. Og det er altså ikke uden grund, for en silver shampoo kan nærmest udrette mirakler for din hårfarve, hvis den bruges rigtigt.

Silver shampoo - Hvad er det og hvad gør det?

Hvordan virker silver shampoo?

For at vide hvordan den virker, er det vigtigt at kende teorien bag.

Navnet silver shampoo lægger op til, at håret bliver sølvfarvet, og når man hælder shampooen ud i hånden, er den helt blålilla. Til at starte med tænker du måske, ”hvad er det nu for noget?”, men der er faktisk en helt logisk grund til, hvorfor den har den farve.

Teknisk hårfarve – komplimentærfarver

For at ophæve den (ofte uønskede) gyldne tone i håret, som mange med lyst eller afbleget hår har, er man nødt til at bruge en komplimentærfarve. I dette tilfælde er det lilla, fordi netop lilla ophæver gul. Det der sker er, at når den gule refleks ophæves, går farven fra et varmt skær til et koldt skær, hvis udgangspunktet er lyst nok. På den måde kan man gå fra gyldenblondt hår til et pastel lilla/koldt resultat helt uden at bruge kemiske farver i håret. Alle resultater kan variere, og man er dog nødt til at have lyst hår i forvejen, da silver shampooen ikke kan lysne håret.

Hvordan bruger man silver shampoo?

Du kan bruge en silver shampoo i stedet for en almindelig shampoo ved ca. hver 3. hårvask. Det hjælper med at vedligeholde din hårtone. Du kan bare bruge den ganske som du normalt ville bruge en shampoo i vådt hår og så du eventuelt efterfølgende bruge en hårkur for at give håret lidt ekstra næring og fugt, inden du slutter af med en balsam.

Her får du en hurtig fremgangsmåde:

  1. Skyl håret grundigt, så det er ordentligt vådt.
  2. Fordel silver shampoo i håret og masser det godt ind. Sørg for at hele håret er dækket af shampoo.
  3. Lad gerne shampooen sidde i håret 1-2 minutter, før du vasker den ud som en normal shampoo.
  4. Slut gerne af med en silver conditioner, der også skal sidde et par minutter. før du vasker den ud. Den hjælper med at indkapsle farvepigmenterne i håret, og lukker hårstråene efter vask.
    5 . Gentag proceduren ca. hver 3. hårvask, eller når du føler, at din hårfarve trænger til lidt toning.

Det er en god ide at skifte mellem silver shampooen og en god reparerende eller fugtgivende shampoo, da silver shampooen ikke tilfører fugt på samme måde. Faktisk kan silver shampoo snarere virke lidt udtørrende på håret, og derfor bør du ikke bruge den ved hver hårvask. Det er også rigtigt vigtigt, at du bruger en conditioner til sidst for at lukke hårstrået, så det ikke tørrer helt ud og bliver skadet.

Silver shampoo - Hvad er det og hvad gør det?

Kan silver shampoo bruges i tørt hår?

Vi anbefaler som udgangspunkt ikke, at du bruger silver shampoo i tørst hår. Tørt hår suger mere af farvepigmentet ind, hvilken umiddelbart måske lyder godt, hvis du har gulligt hår eller ønsker et helt koldt look. Men når håret er tørt, kan det være meget forskelligt, hvordan det suger farven til så, så du i stedet ender med en meget ujævn toning. Det kan resultere i forskellige "pletter" eller plamager af forskellige blonde toner - især ender og highlightet hår kan komme få en anden tone, da håret her er mere porøst.

Når håret derimod er vådt eller fugtigt, er det "mættet", så du får en mere jævn toning og det er lettere at fordele.

Resultatet

Efter en omgang silver shampoo taler resultatet helt for sig selv.
Det lyse og gyldne hår bliver koldere i farven og får mere glans. Gentager du processen jævnligt – f.eks. ved at vaske med silver shampoo ved hver 3. vask, kan du holde den gyldne tone væk, og derved gradvis få en mere og mere kold farve.

Kom selv i gang med brug af silver shampoo og se de fantastiske resultater med det samme. Du kan se vores store udvalg af silver shampoo og find den, der matcher dit hårs behov og som kan give dig den helt rette farvetone i dine lyse lokker.

Du kan også læse mere om vedligehold af afbleget hår og balayage i en af vores artikler her:

Silver shampoo - Hvad er det og hvad gør det?
Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...