Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SE DAGENS FANTASTISKE TILBUD | KLIK HER!

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

3 ting du ikke vidste ødelægger din hårfarve

3 ting du ikke vidste ødelægger din hårfarve

Ødelagt hårfarve? Her er årsagerne

Der er mange risici og ødelæggende faktorer, når det kommer til hår. Vi ved alle, at du bør undgå at udsætte dit hår for for meget sol - og at du aldrig, aldrig, ALDRIG må glatte, føntørre eller krølle dit hår uden varmebeskyttende produkter.

Har du ikke allerede købt et varmebeskyttende- eller solbeskyttelsesprodukt- så har NiceHair.dk dem i alle prisklasser:

Men der er flere skurke, der kan ødelægge dit hår! Læs blandt andet hvordan din hårbørste, vand og dine rutiner i badet - kan ødelægge dit hår.

1. Din hårbørste

Har du en hårbørste i metal med metalbørster og føntørrer du håret, svarer det til at du bruger et fladjern eller krøllejern hver gang. Undgå at ødelægge dit hår og køb en børste med naturlige børster lavet af træ, keramik eller plast.

3 bud på hårbørster:

2. Hyppig vaskning af håret

Megen soleksponering og hyppig hårvask er to store farve-skurke. Du skal selvfølgelig ikke stoppe med at vaske håret helt, men det kan være en god idé, at erstatte en hårvask en dag med en tørshampoo og derved forlænge livet i din nye hårfarve.

Efter en ny farvning, kan det tage op til 48 timer før hårfarven har sat sig, hvilket mange ikke er klar over. Undgå derfor at vaske dit hår lige efter behandlingen.

Her er 3 forslag på gode tørshampooer:

3. Pas på, når du bader!

Det vand, du bader i, kan være en rigtig tyv, når det kommer til din hårfarve. Rustne rør og vand med masser af urenheder i, kan være grunden til, at din hårfarve falmer. Især dem med blege og blonde farver.

Blondiner har sikkert bemærket, at den varme, komfortable badeferie resulterede i, at håret fik grønne nuancer. Det er præcis det samme, der sker - hjemme i bruseren.

I Danmark har vi heldigvis godt, endda rigtigt godt vand - men vær forsigtig, når du rejser og husk at tage forebyggende foranstaltninger meget alvorligt og sørge for, at du har en god filtrerende brusehoved.

Har du langt, tykt hår? Så se her langt, stort og tykt hår? hvilken hårbørste er bedst

Follow
NiceHair

Velkommen til vores egen luksusblog. Her vil vi poste så ofte som muligt omkring opdateringer og nye luksusprodukter i vores sortiment. Du kan også finde guider, samt tips og tricks til hvordan du bedst kan anvende mange af de produkter vi sælger. Her er det NiceHair.dk's egne ansatte som deler med dig af vores egen kundskab og erfaringer. Du kan også læse nyheder omkring NiceHair.dk som forretning.

Loading...