Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos NiceHair? Tilmeld dig kundeklubben NiceHair & Me og få en masse fordele

Har du shoppet hos NiceHair.dk før, har du allerede en profil. Klik "Har du glemt dit kodeord". Har du ikke handlet hos NiceHair.dk før, skal du følge linket nedenfor for at tilmelde dig.

*Ja tak, jeg vil gerne melde mig ind i kundeklubben NiceHair & Me og accepterer dermed NiceHair & Me's [vilkår og betingelser].

**Jeg samtykker til at modtage henvendelser fra NiceHair ApS via e-mail, SMS og privatbeskeder på Facebook, Instagram, Tiktok eller via andre sociale medier. Henvendelserne vil indeholde markedsføring vedrørende målrettede tips, tilbud, spørgeskemaer, invitationer til konkurrencer og begivenheder samt information om nyheder og særlige kampagner, der er relateret til vores produktsortiment og medlemsservices.

Markedsføringen skræddersyes personligt til dig på baggrund af dine kontaktoplysninger, produkter du viser interesse for hos NiceHair.dk (besøgs- og søgehistorik), på baggrund af tidligere køb (købshistorik) samt angivne yndlingsbrands.

Jeg accepterer derudover, at NiceHair ApS samt Emarsys, Meta og Google indsamler oplysninger om læsning af markedsføringsmeddelelser. Du kan læse mere herom i vores [cookiepolitik].

NiceHair ApS må bruge samtykket til at spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, herunder mht. nye produkter eller kontaktformer.

Du kan læse mere om vores håndtering af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger dine data til mere personlig markedsføring og kommunikation. Du kan læse mere om dette i vores [Privatlivspolitik].

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved hjælp af vores frameldelses-link du finder på din profil. Du kan også trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på ordre@nicehair.dk. Du kan også altid framelde dig digital kommunikation i bunden af nyhedsbrevet.Bekræft din email

Vi har lige sendt en bekræftelsesmail til dig. For at færdiggøre din tilmelding, skal du bekræfte din email adresse via denne email. Bemærk: det kan tage op til 5 min, før du modtager mailen.

Har du ikke modtaget en email endnu?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

3 ting du (måske) ikke vidste ødelægger din hårfarve

Har du brugt mange penge på at få farvet håret, kan det være frustrerende, hvis farven hurtigt falmer eller bliver misfarvet. De fleste af os ved, at klor fra swimmingpools kan give grønt hår eller ødelægge farven, men der er også andre ting, som du gør i hverdagen, der kan spille ind. Her får du 3 ting, du kan gøre for at beskytte din hårfarve.

3 ting du (måske) ikke vidste ødelægger din hårfarve

1. Undgå falmet hårfarve fra hyppig hårvask

Hyppig hårvask er en af de store skurke, der kan lede til falmet hårfarve. Du skal selvfølgelig ikke stoppe med at vaske håret helt, men det kan være en god idé at erstatte en hårvask en dag med en tørshampoo og derved forlænge din nye hårfarve.
Brug gerne hårpleje til farvet hår eller med farvebeskyttende egenskaber, så du giver farven lidt ekstra pleje og beskyttelse. Tip: Efter en ny farvning kan det tage op til 48 timer før hårfarven har sat sig, hvilket mange ikke er klar over. Undgå derfor at vaske dit hår lige efter behandlingen for et bedre og mere længevarende resultat.

2. Undgå falmet hårfarve fra varmeskade

Noget af det, der udgør mest skade på håret, er brug af stylingtools som glattejern og krøllejern, der udtørrer og ødelægger håret. Det kan også have indvirkning på din eksisterende hårfarve, og hvordan håret tager imod ny farve. Derfor er det vigtigt, at du altid bruger varmebeskyttende produkter, inden du styler håret.

Stop skade fra din hårbørste

Bruger du en hårbørste med metalbørster, når du føntørrer håret, kan det svare til, at du bruger et glattejern eller krøllejern hver gang. Derfor bør du også her anvende varmebeskyttelse eller i stedet bruge en børste lavet af træ, keramik eller plast.
Har du svært ved at finde ud af, hvilken børste der passer til dit hår? Så læs mere her.

3. Undgå falmet hårfarve fra sol

Sollys kan også påvirke din farve og afblege, misfarve eller udtørre håret. Inden du tager på stranden eller på solferie, er det derfor en rigtig god ide at sørge for at bruge solhat eller hårpleje, der beskytter både håret og hårfarven. Hos NiceHair kan du finde man forskellige typer hårplejeprodukter med UV-beskyttelse, så du kan undgå misfarvning.

Effektfarve til falmet hår

Synes du, at din hårfarve er begyndt at falme, kan du friske den op med en effekthårfave, der giver dine lokker lidt ekstra farve og samtidig plejer og fugter det, så det bliver mere glansfuldt.

Sådan beskytter du håret og hårfarven

En af de bedste måder at sikre, at din hårfarve forbliver flot, er ved at have et sundt hår. Skadet, tørt og ødelagt hår har ikke bare sværere ved at tage imod eller bevare farve, det ser også mere trist og mat ud, hvilket kan påvirke udseendet af farven. Sørg derfor altid for at give dit hår masser af passende pleje og næring, så det forbliver sundt og glansfuldt. Har du lyst eller afbleget hår? Så er det ekstra vigtigt, at du plejer håret korrekt, da afblegning er meget hård ved håret og hurtigere kan lede til skade og misfarvning. Bliv lidt klogere på korrekt pleje og behandling af afbleget hår i vores artikel Få pænt og sundt hår efter afblegning.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Loading...