Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Levering 2-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% RABAT PÅ GAVEÆSKER | -30% PÅ 10 BRANDS | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Sådan undgår du tørre hænder!

Sådan undgår du tørre hænder!

I takt med at vinteren nærmer sig, og kulden nærmest trækker alt fugt ud af vores hud, og giver en tør og trist hud, så gælder dette ikke kun vores ansigt og krop, men i særdeleshed også vores hænder.

For at undgå dette kommer her en guide til hvordan vi holder vores hænder smukke og velplejede...også i løbet af vinteren.

1. Bodyscrub

Sådan undgår du tørre hænder!

En god bodyscrub er med til at fjerne de tørre og døde hudceller som sidder på hudens overflade, og den kan derfor også være god at bruge på hænderne.

Her skal man med bløde bevægelser massere scrubben godt ind i hænderne, og man skal især være god omkring negle og neglebånd, som også bliver mere tørre i vintermånederne.

I dette tilfælde bliver der brugt en lækker bodyscrub fra Dermalogica, men der er egentlig ikke nogle krav til scrubben. Hvis der er rifter eller åbne sår på hænderne må man dog ikke bruge en scrub på disse områder.

Her er flere bud på body scrubs:

2. Håndcreme

Sådan undgår du tørre hænder!

Når hænderne er blevet skrubbet godt, skal vi huske at give dem en masse pleje i form af en god håndcreme. Her skal man massere cremen godt ind i huden, og igen sørge for at give negle og neglebånd ekstra opmærksomhed.

På billedet er brugt en god håndcreme fra Karmameju, og her kommer andre forslag på gode håndcremer:

3. Solbeskyttelse

Mange tænker ikke over det, men vores hænder har i lige så høj grad som ansigtet brug for solbeskyttelse, da de for det meste af tiden er ude i det fri.

Der er solbeskyttelse i nogle håndcremer, men hvis der ikke er, så kan man tilføre det med denne smarte booster fra Dermalogica, som er med SPF 50. Den blander man blot med sin håndcreme, og så er man godt beskyttet mod solens stråler.

4. Neglepleje

Hvis man ikke synes at cremen er nok, og man vil være lidt ekstra god ved sine negle, kommer der her et par bud på lækre negleprodukter:

Se med her, hvis du også døjer med meget tørre ben

Follow
Mette Jørgensen

Hej, Jeg er ansat hos NiceHair. Jeg er uddannet kosmetolog, og blogger mest om hudplejeprodukter. Følg med her i Magazine hvor jeg blandt andet vil teste nogle af vores hudplejeprodukter.

Loading...