Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ HÅRPLEJE OG HUDPLEJE VED KØB FOR MIN. 119KR.* | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login

Døjer du også med meget tørre ben?

Har dine ben stadig samme tørre og kedelige udseende, lige gyldigt hvor meget fugtighedscreme du smører på?
Fortvivl ikke! Her får du en guide til, hvordan du igen kan få lækre bløde ben.

Døjer du også med meget tørre ben?

Hvorfor får du tør hud på benene?

Tør hud på benene kan være både irriterende og udfordrende. Det er ikke ualmindeligt at opleve tørhed, kløe og endda skællende hud på benene. Men hvorfor sker det? I denne blogpost vil vi udforske nogle af de mest almindelige årsager til tør hud på benene og give dig nogle løsninger til at genoprette blødheden og sundheden i din hud.

Mangel på fugt

En af de mest almindelige årsager til tør hud på benene er simpelthen mangel på tilstrækkelig fugt. Dette kan skyldes forskellige faktorer som tør luft, lav luftfugtighed eller endda overeksponering for varmt vand og varme temperaturer. Når din hud mister sin naturlige fugtighed, bliver den tør og dehydreret, og det kan lede til skællende og irriteret hud. Langvarige og meget varme bade kan også være med til at fjerne nogle af hudens naturlige olier og bidrage til tørhed.

Sørg for at tilføre tilstrækkelig fugt til dine ben ved at bruge en fugtighedscreme eller bodylotion dagligt. Vælg en formel, der er specielt skabt til tør hud og eventuelt indeholder fugtgivende ingredienser som hyaluronsyre, glycerin eller sheasmør.

Klima og temperatur

Klimaet og temperaturændringer kan have en betydelig indvirkning på hudens tilstand. Om vinteren, når luften er tør og kold, kan det føre til tørhed og skællende hud på benene. Om sommeren kan solens stråler og varmen også udtørre huden.
Derfor kan det være en god ide at tilpasse din hudplejerutine efter årstiderne. Brug en tykkere og mere nærende body butter eller kropsolie om vinteren og en lettere formel om sommeren – f.eks. en bodylotion. Beskyt desuden dine ben mod solens skadelige stråler ved at anvende en bredspektret solcreme med høj SPF, når du er ude i solen.

Genetisk tendens til tør hud

Nogle mennesker kan være genetisk tilbøjelige til at have tør hud – både i ansigtet og på kroppen. Selvom du ikke kan ændre din genetik, kan du stadig tage skridt til at pleje din hud bedre. Følg en regelmæssig hudplejerutine med fugtighedsgivende produkter og undgå udtørring af faktorer som varme bade eller tør luft.

Sådan plejer du tørre ben

Men hvad gør man så, når benene bare er knastørre, og det snart er tid til at hoppe i den lårkorte?
Der er heldigvis masser af ting du kan gøre, for at give huden på benene og resten af kroppen masser af ekstra fugt, glans og næring, så du kan bekæmpe tør hud på både kort og på lang sigt.

Start med en god peeling

Det første, du kan gøre, er at starte med en god peeling. På denne måde fjerner du de døde hudceller, som giver dine ben et meget gråt og kedeligt udseende. Her kan f.eks. bruge en god bodyscrub samt en handske.
Under peelingen er det vigtigt, at du ikke skrubber for hårdt., da det bare kan irritere huden og skade hudbarrieren. Vær derfor nænsom og undgå at ”kradse” huden.
Gentag gerne peelingen en gang om ugen for den bedste langsigtede effekt.

Giv din hud masser af fugt

Efter peeling er det vigtigt, at du giver huden masser af fugt. Det kan gøres med en god bodylotion eller en lækker kropsolie.
En olie lægger sig som et ekstra lag på huden, så det kan være et super godt valg til dig med virkelig tørre ben. Du kan også blande din bodylotion med en lille smule olie for at opnå den fulde effekt af begge produkter. Ved påføring af olie eller creme på dine ben, er det en rigtig god ide at gøre det efter badet. Olien eller cremen fungerer bedst, hvis du nøjes med at duppe dine ben tørre efter badet, da produktet dermed danner en barriere, der forhindrer fugten i at fordampe.

Pleje af tør hud

Når det handler om tør hud, er der mange af de samme principper, der går igen, uanset om det er tør hud på kroppen eller i ansigtet. Det vigtigste er, at du bruger de rigtige produkter til lige netop din hudtype, så du ikke kommer til at skabe endnu større udtørring af din hud. Du kan se alle vores mange produkter til tør hud her, så du selv kan sammensætte din egen perfekte hudplejerutine og give din hud den helt rette næring og fugt.

Follow
NiceHair

Velkommen til NiceHairs Magazine. Her kan du læse mere om nye produkter i vores sortiment og anbefalinger af produkter eller brands. Du kan også finde guides samt tips og tricks til, hvordan du kan lægge makeup, pleje din hud eller sætte dit hår.

Søg i blogindlæg

Nyeste indlæg

Uundgåelige nyheder i september

Har du set de skønne nye produkter og brands, som vi har fået på shoppen? Find d...

Din ultimative hudpleje-guide

Kan du finde hoved og hale i hudpleje? Hvis ikke får du her en guide til hudplej...

Vores nye favoritter i august

Vi får nye produkter ind hver dag. Er dine nye skønhedsfavoritter iblandt?

Loading...