Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Døjer du også med meget tørre ben?

Døjer du også med meget tørre ben?

Ligemeget hvor meget fugtighedscreme du smører på, har dine ben stadig samme tørre og kedelige udseende.

Godt nok går vi vinteren i møde og de bare ben bliver ikke luftet så tit, meeeeeen det er nu bare mere lækkert med ben der IKKE drysser, når du smider bukserne i prøverummet eller om aftenen inden sengetid :-)

Så fortvivl ikke, her kommer guiden så du kan få dine lækre bløde ben tilbage…. der er nemlig en vej tilbage til glatte lækre stænger! Og faktisk er vejen ikke så lang. Se med her!

Start med en god peeling

Første og meget afgørende projekt er, at starte med en god peeling. På denne måde fjerner du de døde hudceller, som giver dine ben et meget gråt og kedeligt udseende. Her kan bruges en god scrub samt en handske.

Hvis du har mod på det, kan du også selv lave en blanding af olivenolie, sukker og honning. Under peelingen er det vigtigt, at du ikke skrubber for hårdt.

Gentag gerne peelingen en gang om ugen, for den aller bedste effekt.

Vil du hellere have din færdige-scrub sendt direkte hjem, eller mangler du en god scrub-handske, så kan du finde det her:

Tilfør din hud masser af fugt

Døjer du også med meget tørre ben?

Efter du har afsluttet din peeling er det vigtigt din hud bliver tilført masser af fugt. Det kan gøres med en god bodylotion eller en af de mange lækre kropsolier, der lige nu hitter!

En olie giver mere næring til huden end en bodylotion, så med virkelig tørre ben er en olie et super godt valg. Olien kan bruges alene, men du kan også blande din bodylotion med en lille smule olie, for at opnå den fulde effekt af begge produkter.

Ved påføring af olie på dine ben, er det en rigtig god ide, at gøre det efter badet. Olien fungerer bedst hvis du nøjes med at duppe dine ben tørre efter badet, på denne måde vil olien hurtigere trænge ind, end hvis dine ben er helt tørre.

Efter brug af olien er det en god ide at lade dine ben tørre, inden du tager dit tøj på, så du undgår mærker på tøjet. Olien bliver uden tvivl din nye bedste ven, når huden skal holdes fugtet og smidig og samtidig beskytter den mod udtørring!

Du finder de lækre kropsolier lige her:

Det her var en kort guide til de produkter du kan bruge “udenpå” - men husk på der også kan gøres noget “indefra”. En fornuftig væskebalance samt sunde vegetabilske olier kan hjælpe dig til en hud, der ikke ser tør og trist ud.

Se eventuelt også Glatte ben i længere tid - JA TAK ik?

Follow
Rikke Bruun

Jeg er uddannet i butik inden for tøjbranchen og har arbejdet i butik i ca. 12 år. Min store passion har altid været mode og de nyeste trends, både indenfor for tøj, men også skønheds produkter. Jeg er nu ansat hos Nicehair.dk hvor jeg tester og blogger om de forskellige skønhedsprodukter, både indenfor make-up, hårprodukter og hudpleje.

Loading...