Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Empties vol 2

Empties vol 2

Kérastase Chronologiste Revitalizing Exfoliating Care Pre-Shampoo.

Jeg har tidligere lavet et indlæg med den her Pre-Shampoo, som kan findes lige her.

Det er virkelig et produkt, jeg har været glad for her i vinterperioden, hvor jeg døjer med tør hovedbund.

Det kolde vejr udenfor og radiatorvarmen indenfor sammen med hyppig føntørring er bare hård ved hår og hovedbund, hvorfor det også er ekstra vigtigt, at man husker at pleje det. Derfor kan jeg varmt anbefale dette produkt.

Empties vol 2

Dag- og natcreme fra Ecooking.

Tidligere har jeg ikke været særlig flittig til at bruge hverken dag- eller natcremer, da jeg ikke rigtig bryder mig om følelsen af at have creme på huden.

Men nu runder jeg snart et skarpt hjørne rent aldersmæssigt, (jep, jeg fylder 30 år om ikke så længe), og der er altså begyndt at komme en del fine linjer i min hud, især i øjenomgivelserne. Derfor er jeg nu (måske lidt for sent) blevet fast forbruger af både dag- og natcreme.

Disse to fra Ecooking kommer fra et rejsekit, som udover cremerne indeholder rensegel, ansigtsmist, renseservietter, multiolie, en multi balm og nogle blandede kapsler med forskellige serummer. Sættet her er de første produkter, jeg prøver fra Ecooking, og jeg er meget positiv over produkterne.

Jeg har tidligere lavet et blogindlæg omkring mærket, som du kan finde her.

Empties vol 2

Lancôme Mascara Hypnôse i sort.

Det her er en af mine absolutte beautyfavoritter, og en mascara jeg vender tilbage til gang på gang. Den giver mine vipper den helt rigtige mængde volume, og den hverken klumper eller smuldrer. Simpelthen bare den bedste mascara.

Jeg bruger den til min hverdagsmakeup, og jeg bruger den, når jeg skal lægge en festmakeup, den kan det hele.

I blogindlægget her kan den ses på.

Empties vol 2

Fudge Hair Cement Fixing Spray.

Den her spray giver virkelig et kraftigt hold, hvilket gør den ideel, hvis man touperer håret, og ønsker hold og fylde. Det er også primært i forbindelse med toupering, at jeg har brugt den, samt når jeg glatter mit hår.

Sprayen har nemlig en fugtafvisende egenskab, der gør den rigtig god i forbindelse med glattet hår, som helst skal forblive glattet, hele dagen, selvom man går udenfor.

Jeg skriver lidt mere om Fudge Hair Cement Fixing Spray i blogindlægget her.

Empties vol 2

Batiste Dry Shampoo Tropical Coconut & Exotic

Det sidste produkt jeg har fået tømt I denne omgang er en tørshampoo, som er et produkt, jeg absolut ikke kan leve uden. Jeg har altid et udvalg af tørshampoo stående i skabet, og skifter tit mellem dem afhængig af, hvilken duft eller effekt, jeg ønsker.

Denne her fra Batiste har sådan en tropical duft, som egentlig ikke passer til årstiden. Jeg synes, det er en sommerduft. Men der var ikke ret meget tilbage i den, så jeg besluttede mig for at få den brugt, så den ikke længere stod og fyldte i skabet.

Jeg havde den med på ferie i foråret, hvilket du kan læse mere om her.

Empties vol 2

Det var så en gennemgang af de seks produkter, jeg har tømt for nylig. Jeg håber, i kunne lide at læse med, og synes, det er lidt sjovt at se, hvilke produkter en beautyblogger som jeg, har brugt op de seneste måneder.

Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Relaterede produkter

Ecooking Rejsetaske m. Rensegel
299,00 kr
Loading...