Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

GÅ IKKE GLIP AF VORES VILDE VINTERTILBUD | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Skønhedsprodukter i håndbagagen. Hvordan?

Skønhedsprodukter i håndbagagen. Hvordan?

Flere og flere rejser på ferie eller weekend med kun en håndbagagekuffert ombord på flyet.

Det har mange fordele; det er som regel billigere at rejse uden en stor kuffert, og det er bedre for miljøet, da flyet med mindre bagage ikke bruger så meget brændstof.

MEN, og der er et MEN. Et stort MEN endda.

Skærpede håndbagage regler

De skærpede regler omkring flyrejser gør, at man i sin håndbagage kun må medbringe en gennemsigtig, genlukkelig pose, der maks kan rumme 1 liter med sine flydende genstande. Og de fleste vil nok nikke, når jeg påstår, at rigtig rigtig mange af vores makeup- og skønhedsprodukter er flydende. Udover, at man kun må have denne ene pose med, så er der krav om, at hver enkelt beholder, man har i posen, maks kan rumme 100 ml. Igen vil mange nikke, når jeg siger, at mange af vores produkter indeholder mere end 100 ml.

På trods af, at det lyder lidt vanskeligt og omstændigt, så kan det faktisk godt lade sig gøre. Man skal bare lige bruge lidt tid på at tænke det igennem og planlægge sine behov på ferien.

På billedet foroven viser jeg de produkter, jeg havde med i min Check-in-bag, som den gennemsigtige pose hedder, da jeg var i Barcelona for nylig:

Det er simpelthen det, jeg har brug for af skønhedsprodukter, når jeg skal på ferie.

Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Loading...