Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR MINIMUM 22% PÅ AL HUDPLEJE OG MAKEUP | KLIK HER*

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Test: HH Simonsen® Signature Styler

Test: HH Simonsen® Signature Styler

Jeg synes virkelig mit hår ser lækkert ud, når jeg har glattet det med HH Simonsen Signature Styler.

Jeg har prøvet en del stylingjern efterhånden, men denne her er absolut den, der efterlader mit hår allermest blank.

Mit hår er egentlig relativ glat fra naturens hånd. Og når jeg efter vask, reder det med min GHD pladebørste, så bliver mit hår relativt glat at se på. Men der er dog stadig lidt buler i håret hist og her. Og helt glat hår er nu altså smukkere. Derfor glatter jeg rigtig tit mit hår.

Test: HH Simonsen® Signature Styler

Jeg er begyndt at bruge HH Simonsen Signature Styler og er vild med den. Til at starte med, skulle jeg lige vænne mig til de brede plader, men når man lige har prøvet den nogle gange, så lærer man virkelig at sætte pris netop på de brede plader, der gør det nemt og hurtigt at glatte håret. Og så bliver pladerne varme på kun 5 sekunder, det er virkelig hurtigt! Denne styler har et godt håndtag, der er rart at holde ved, og så vejer den ikke meget. Desuden har den en dejlig lang ledning. Alt i alt en styler, der klart kan anbefales.

Test: HH Simonsen® Signature Styler

Glat hår hele dagen

Når jeg har glattet håret, så sprayer jeg det med Fudge Hair Cement Fixing Spray, der indeholder harpiks og giver ekstrem hold til håret samtidig med, at håret stadig er fleksibelt. Og så dufter den mega godt af kiwi. Et ekstra plus ved denne spray er, at den afviser fugt, så den holder på frisuren uanset vejret. Den kan også varmt anbefales til håropsætninger.

Så anbefalingen herfra er helt klart at glatte sit hår, selvom man har glat hår i forvejen. Det tilføjer lige lidt ekstra til ens look og ser bare lækkert og overskudsagtigt ud.

Mere styling fra HH Simonsen ? Nemme krøller med HH Simonsen ROD VS3

Follow
Tanja Kjærgaard Mogensen

Jeg hedder Tanja Kjærgaard Mogensen og bor i Esbjerg med min mand. Jeg læser til markedsføringsøkonom på EASV og blogger på Nicehair.dk og på min egen blog: www.mylifeastulle.bloggersdelight.dk Skønhed og mode fylder rigtig meget i min hverdag, og jeg elsker at teste nye produkter og følge med i de nyeste trends indenfor fashion og beauty.

Relaterede produkter

ghd Paddle Brush
265,00 kr
199,00 kr
HH Simonsen Signature Styler
1.199,00 kr
Loading...