Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

25% PÅ 10 SKØNNE BRANDS SOM ELEVEN, FILORGA.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Lenina Coleman
Lenina Coleman
Viser 1 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Farve
Brun
Glimmer
Mat (Matterende)
Nude (Beige)
Sort
Ansigtsmakeup
Bronzer
Paletter
Øjenmakeup
Øjenskygge
Hudtype
Alle Hudtyper
Indhold
Vegansk
Produktegenskaber
Fast
Høj Dækkeevne
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Lenina Coleman

Feminine dufte, der giver dig ordentlig hudpleje til gode priser. Lyder det som noget, der kunne friste? Så tag et kig på Lenina Coleman: Dufte og hudpleje-produkter, der er skabt af Linse Kessler. Hos NiceHair kan du finde både velduftende parfumer, holdbare deodoranter og blødgørende cremer, der alle er veganske, cruelty free og produceret i Danmark. Tag et kig her på siden, træk vejret dybt, og find ro ved at vælge produkter i det velduftende, veganske indhold.

Lenina Coleman: Hjertevarme produkter

Når du prøver produkter fra Lenina Coleman, så vil du kunne mærke hjertevarmen fra Linse Kessler. I opbygningen af det velduftende brand og dets mange produkter har det nemlig været vigtigt for Linse at være en del af hele processen: Fra idé til produktion. Netop derfor er alle produkterne også lavet på det bedste fundament, der er vegansk, cruelty free og udelukkende produceret i Danmark.

Det hjertevarme fundament udspringer helt fra brandets navn. Lenina Coleman er nemlig en hyldest til Linses mor, hvis pigenavn var Ann Patricia Coleman. Ved at lancere et hudplejebrand under samme navn, skal produkterne således understrege den varme, oprigtighed og de hjertelige følelser, som der ligger i forbindelse til moderen. Og det formår produkterne. De parabenefrie dufte og veganske ingredienser går nemlig hånd i hånd med kærligheden til verden omkring os samt dét at passe bedre på vores egen krop.

Essentielle produkter for din krop

Nøgleordene i produkterne for Lenina Coleman er femininitet, enkeltståenhed og velduft. Og her sikrer det veganske indhold, at den røde, hjertevarme tråd holdes hele vejen igennem. Du får derfor sensuel Eau de Parfum, lækker Body Butter og skøn håndcreme, der ikke er testet på dyr eller indeholder skrappe ingredienser.

Body butter, parfume og andet forkælelse

Hvis du tager et kig her på siden, så vil du falde over flere forskellige produkter inden for skønhedsprodukter og hudpleje. Blandt andet byder NiceHairs udvalg på Lenina Colemans parabenefri håndcreme, som nærer og fugter tørre hænder. Her bliver dine fingre, håndflader og negle smurt med sheabutter og e-vitamin. De gode ingredienser får samtidig gennemfugtigningen til at holde lang tid i løbet af dagen, uden at dine hænder føles fedtede.

I vores udvalg kan du også støde på eksklusive parfumer, der blandt andet har noter af lavandel, liljer, søde roser og frisk appelsinblomst. Brandets parfumer giver derfor en sensuel, men samtidig eksklusiv duft, som skaber ro og varme. Og ved at bruge parfumer fra Lenina Coleman vil du også opleve, hvordan dufte kan udvikle sig i løbet af dagen. Parfumerne har nemlig også efternoter, der gør din duft mere ren, dyb, frisk og varm. Prøv selv.

Står du i stedet og mangler en god deodorant, så kan du også finde det i udvalget af produkter fra Lenina Coleman. Har får du blandt andet noter af abrikos, musk og nellike, hvilke går godt til brandets eau de parfum. Samtidig er deodoranterne aluminium-frie og uden freon, så du helt roligt kan iføre dig de gode dufte.

Lenina Coleman tilbyder også en parabenefri body butter, der giver din krop en god og plejende behandling. Hver gang du smører produktet på, tilfører du også din hud en god fugt gennem ingredienser som sheasmør og e-vitamin.

Veganske skønhedsprodukter

Lever du vegansk? Vil du gerne minimere animalske ingredienser i din hverdag? Eller brænder du bare for dyrevelfærd for at vise respekt til naturen og dens levende væsener? Så er det en god idé med veganske skønhedsprodukter - som Lenina Colemans.

I udvalget her på siden finder du produkter uden nogen former for animalske indholdsstoffer, men som leverer lige så høj kvalitet som markedets mange animalske produkter. Så selvom du ikke smører dig ind i collagen, lanolin eller andre dyreafledte ingredienser, så kan du stadig se frem til gode, velduftende resultater.

Hvis du derfor vil være helt sikker på at lægge veganske produkter, mærket ‘cruelty free’, i din online kurv her på NiceHair.dk, så kan du med fordel vælge produkter fra Lenina Coleman. Her får du hverken håndcreme med animalske ingredienser og eller body butter med hjælpestoffer - og det er din garanti for gode, veganske produkter, der ikke er testet på dyr.

Køb Lenina Colemans hudpleje på NiceHair

Er du blevet nysgerrig på Linse Kesslers veganske skønhedsprodukter fra Lenina Coleman? Så shop løs her i sortimentet. Brug din gode mavefornemmelse, og find dit favorit produkt, der med garanti dufter himmelsk. Du kan også prøve at holde et vågent øje med siden - så kan du måske være heldig at finde flere af produkterne på tilbud. Og husk: Din online kurv kan ikke blive fyldt op.

NiceHair tilbyder dog også et væld af andre veganske produkter. Vi har eksempelvis en hel kategori, der er lavet med omtanke for dig, dine omgivelser og miljøet. Her kan du finde mærker som OLAPLEX, Ecooking og mange andre skønhedsprodukter, der blandt andet indeholder parfumefri hårpleje, makeup uden parabener og vegansk hudpleje.

Loading...