Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-4 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ NÆSTEN ALT VED KØB FOR 119,- * (REGLER OG VILKÅR GÆLDER) | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

elf
elf
elf
Viser 84 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Kategorier
Pris
Farve
Brun
Lyserød (Pink)
Mat (Matterende)
Nude (Beige)
Rosa
Rød
Shimmer
Sort
Transparent
Ansigtspleje
Læbescrub
Maske
Natcreme
Serum
Ansigtsmakeup
Concealer
Fast Pudder
Foundation
Løs Pudder
Primer
Setting Spray/Mist
Øjenmakeup
Bryn Gel
Bryn Makeup
Eyeliner
Mascara
Læber
Lipgloss
Læbepomade/ Balm
Læbestift
Makeup Pensler
Blush Børste
Concealer Pensel
Contour Børste
Foundation Pensel
Pudderbørste
Øjenskyggepensel
Renseprodukter
Renseservietter
Hudtype
Alle Hudtyper
Normal
Tør Hud
Indhold
Alkoholfri
Oliefri
Parabenefri
Parfumefri
Phthalatfri
SPF 16-30
Sulfatfri
Vegansk
Produktegenskaber
Cremet
Energigivende
Fast
Flydende
Fugt
Glød
Høj Dækkeevne
Let/ Medium Dækkeevne
Løs
Mat (Matterende)
Poreminimerende
Regenererende
Rynker/ Fine Linjer
Vandfast
Størrelse
Rejsestørrelse
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Unisex
Kits
Kits
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
elf Cosmetics Lip Laquer 2,6 ml - Clear
35,00 kr
26,25 kr
elf Cosmetics Powder Brush
60,00 kr
45,00 kr
elf Cosmetics Highlighting Brush
45,00 kr
33,75 kr
elf Cosmetics Angled Foundation Brush
60,00 kr
45,00 kr
elf Cosmetics Hydrating Serum 30 ml
185,00 kr
89,00 kr
elf Cosmetics Blush Brush
45,00 kr
33,75 kr
elf Cosmetics Cleansing Cloud
90,00 kr
67,50 kr

elf

Med elf har du mulighed for at opnå et perfekt og fejlfrit look, uden økonomien vælter. De har udviklet produkter til alle hudtyper og med omtanke for både dig og miljøet. Et hurtigtvoksende brand, der på trods af sine luksuriøse formler er tilgængelige for enhver.

Stort udvalg til billige priser

elf har et lækkert og bredt sortiment, der henvender sig til alle typer og alle aldre. Deres mission siden 2004 har været at skabe luksuriøse og plejende produkter, der giver smukke resultater og til fordelagtige priser. elf elsker beauty produkter, og går op i hvad forbrugeren gerne vil have med liv og sjæl. Derfor er de meget innovative i deres tænkning, og det har de blandt andet vist med de mange produkter, der har skabt en wow effekt. Med deres store passion indenfor makeup og hudpleje, har de taget udgangspunkt i hvad du har brug for, og er derfor hele tiden opmærksomme på, hvad der sker på markedet, så du kan holde dig til dit nye yndlingsbrand, og stadig være med når det gælder de nyeste trends. elf går meget op i detaljer, og tror på, at det er selv de mindste baseprodukter, der udgør en perfekt helhed, når produkterne kombineres. Derfor har de blandt andet:

  • Øjenmakeup
  • Ansigtsmakeup
  • Læbemakeup
  • Hudpleje
  • Pensler

Hvad indeholder elf?

elf går efter det brede publikum, og det har de blandt andet gjort ved at være opmærksomme på deres ingredienser. Derfor er der flere af deres produkter, der er uden alkohol, olie, parabener, parfume, sulfater eller phthalater. De er endda nået så langt, at flere af produkterne er veganvenlige, samtidig med at de har beriget enkelte produkter med solfaktor. Disse ingredienser er bare få af de fordele, der er ved at bruge elf's produkter. Derfor er mulighederne for at kunne finde det du søger, til både din hudtone og din hudtype, ret så gode.

Hvordan lægger du en pæn makeup?

Med elf kan du lynhurtigt blive din egen personlige og professionelle makeupartist. Det første skridt imod en smuk og fuldendt makeup er, at du har basen i orden. Her kan du blandt andet bruge nogle af elf's hudplejeprodukter, så du er sikker på, at huden er velplejet og i balance, inden du påfører din makeup. Du kan hurtigt finde lige det, du står og mangler her.

Det næste skridt for at kunne komme igang er at du har redskaberne iorden. Det er sjældent at lappeløsninger giver fantastiske resultater, så derfor er det altid godt at have de rigtige børster og pensler til de rigtige produkter liggende. Og skulle du mangle et par stykker, så finder du gode og prisvenlige pensler her

Når du har sat flueben ved disse steps, så er du klar til at komme igang, og du har nu de bedste forudsætninger for et smukt og langtidsholdbart resultat.

Når du lægger din makeup får du det bedste resultat, hvis du starter på et jævnt underlag, og derfor er det første step en primer. Find den primer der passer til dig og så er du klar til at komme videre.

Nu kan du gå igang med din øjenmakeup, og der er det bare med at slå sig løs. Husk at det kun er fantasien, der sætter grænser, og du kan opnå helt fantastiske resultater, når du leger med farver, former og længder. Lad dig ikke skræmme af det brede udvalg herinde, men lad dig derimod inspirere og find lige præcis dét der fungerer for dig.

Det næste skridt er base makeuppen. Sørg først og fremmest for at finde base produkter, der matcher din hudtone. Det er din ansigtsmakeup, der former dit ansigt, og du kan derfor finde alt lige fra foundation og concealers til blush, pudder og bronzers her

Prikken over i'et er dine læber! Du er den der kender dig bedst, og derfor har du nu også rig mulighed for at vælge imellem om du ønsker matte, glatte eller glansfulde læber. Find din nye yndlings-læbestift her og send lige præcis det signal du ønsker.

Hvis du ønsker det, så ligger der en inspirationsvideo længere nede på siden, så du kan få nye idéer og inspiration til den perfekte makeup.

Gå på jagt i elf's farverige verden på nicehair.dk, og du vil helt sikkert spotte et par produkter, du ikke vidste fandtes, men som du nu slet ikke kan undvære!

elf elsker dig, og der ingen tvivl om, at du kommer til at elske elf!

Loading...