Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

SPAR 25% PÅ MÆRKER SOM TROMBORG, YSL, MAC.. | KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Eyes

Viser 17 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrér efter
Pris
Farve
Brun
Sort
Øjenmakeup
Bryn Gel
Bryn Makeup
Eyeliner
Mascara
Indhold
Parfumefri
Vegansk
Produktegenskaber
Fast
Flydende
Vandfast
Køn
Til Kvinder
Til Teens
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE

Øjenmakeup der gør det muligt at fremhæve dine øjnes form samt din øjenfarve!

elf har taget udgangspunkt i hvad du skal bruge for at opnå den perfekt øjenmakeup. Derfor har de et nøje udvalgt og lækkert sortiment når det kommer til øjenskygge, eyelinere og mascara

Holdbare produkter til billige priser

elf går ind for at luksusprodukter ikke kun er for dem med en tyk lommebog, men derimod er til alle der ønsker at gå op i deres udseende. Deres øjenmakeup er derfor til super skarpe priser, så du har rig mulighed for at samle flere farver, og lade din indre makeupartist komme til syne. Desuden er det kvalitetsprodukter der er højt pigmenteret, samt holder i lang tid, så du med stor tilfredshed kan påføre din øjenmakeup, uden at skulle bekymre dig om din finish i løbet af dagen.

Hvilken farve skal jeg vælge til min øjenfarve?

Det vigtigste er ikke om din øjenskygge passer til dit tøj! Men derimod om din makeup matcher din øjenfarve. Hele dit udtryk i ansigtet kan ændre sig, hvis du ikke har styr på dine farver. Her er en lille guide til hvad der passer til dig. Men glem derfor ikke at blende farver og finishes sammen, så du kan finde lige det du synes der matcher til dig.

  • Blå øjne: Brun, guld, kobber, bordeaux eller nude farver, fremhæver dine blå øjne på den smukkeste måde. Dette skyldes at farverne er en smule neutrale, hvilket er en perfekt kontrast til din blå farve. Når det kommer til eyeliner og mascara, er mørkebrun helt klart det bedste valg, da den blå farve bliver mindre synlig hvis du har sort makeup på. Med en brun eyeliner og mascara får du et blidt look, hvorimod sort giver en mere skarp og hår finish.

  • Grønne øjne: Violet, blommefarve, bronze, guld og nude er perfekte farver til dine grønne øjne. Disse farver er komplimentære farver til grøn hvilket vil få øjnene til at stråle igennem din makeup. Sørg for at bruge gyldne farver så dine øjne ikke bliver gemt bag de kølig nuancer. Den ultimative farve vil være mærkebrun, men sort kan også godt gå. Ønsker du et mere blødt udtryk er brun fantastisk, men ønsker du et mere kantet og hårdt udtryk kan du bruge sort.

  • Brune øjne: Jordfarver og farver som grøn, blå, guld, grå og lilla kan også snildt gå. Med brune øjne kan du vælge næsten enhver øjenskygge. Dog er det bedst hvis farverne har en kold undertone, da kontrasten til dine varme brune øjne vil fremstå helt fantastisk! Brug jordfarverne til at opnå et naturligt look, og brug regnbuens farver til at skabe et mere festligt og legesygt udtryk. Da du allerede har mørke øjne, vil en sort eyeliner eller mascara falde i god jord, da de indrammer øjnene og fremhæver den gyldne farve. En blå mascara eller eyeliner vil også fungere super flot sammen med de brune øjne.

Hokus pokus med elf kommer dine øjne i fokus!

Loading...