Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

22% PÅ 22 MÆRKER - KLIK HER

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Lancome Hypnose Volume-à-porter Set (Limited Edition)

260,00 kr
202,80 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Lancôme Hypnose Drama Set, er en æske, der indeholder 3 lækre produkter, du ikke kan leve uden. I denne æske får du det optimale til dine vipper med Hypnôse Volume-á-porter 01 Noir Intense i sort, en sort Crayon Khôl i en mini udgave og en Bi-Facil Instant Cleanser. Det perfekte sæt til alle der elsker Lancôme, eller til dem der skal prøve produkterne for første gang.

OBS: Sættet har en samlet værdi af 384 kr.

Sættet indeholder:

  • Hypnôse Volume-á-porter 1 Noir Intense 6.5 ml
  • Le Crayon Khôl Mini 01 Noir
  • Bi-Facil Instant Cleanser 30 ml

Hypnôse Volume-á-porter 1 Noir Intense: er en lækker mascara, som øjeblikkeligt giver dramatiske øjenvipper. Ved blot et enkelt strøg forvandler denne mascara dine vipper til super dramatiske og opsigtsvækkende øjenvipper. De sorte farvepigmenter dækker vipperne og giver maksimal volume.

Le Crayon Khôl Mini 01 Noir: er en eyeliner, som bruges på den våde kant af øjet. De intensive farvepigmenter giver et super flot resultat.

Bi-Facil Instant Cleanser : er en mild og effektiv makeupfjerner. Den fjerner alt makeup, selv vandfast øjenmakeup, og er god til alle hudtyper, selv en sensitiv hud. Den efterlader ingen film over øjnene efter brug, hvilket gør den velegnet til kontaktlinsebrugere.

Find mere fra dette mærke:

Loading...