Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-3 hverdage / Fremragende Trustpilot

KUN I DAG | 22% PÅ HELE SHOPPEN

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt
Spar 22%

Lancome Hypnose Drama Set (Limited Edition)

260,00 kr
202,80 kr
Antal

Udsolgt

Vi beklager meget, men produktet er udsolgt. Vil du have besked, når produktet er tilbage på lager?

Beskrivelse

Lancôme Hypnose Drama Set, er en æske, der indeholder 3 lækre produkter, du ikke kan leve uden. I denne æske får du det optimale til dine vipper med Lancôme Hypnôse Drama Mascara i sort, en sort Crayon Khôl i en mini udgave og en Bi-Facil Instant Cleanser. Det perfekte sæt til alle der elsker Lancôme, eller til dem der skal prøve produkterne for første gang.

OBS: Sættet har en samlet værdi af 384 kr.

Sættet indeholder:

  • Hypnose Drama Mascara Black 6,5 ml
  • Le Crayon Khôl Mini 01 Noir
  • Bi-Facil Instant Cleanser 30 ml

Hypnose Drama Mascara Black: er en lækker mascara, som øjeblikkeligt giver dramatiske øjenvipper. Ved blot et enkelt strøg forvandler denne mascara dine vipper til super dramatiske og opsigtsvækkende øjenvipper. De sorte farvepigmenter dækker vipperne og giver maksimal volume.

Le Crayon Khôl Mini 01 Noir: er en eyeliner, som bruges på den våde kant af øjet. De intensive farvepigmenter giver et super flot resultat.

Bi-Facil Instant Cleanser : er en mild og effektiv makeupfjerner. Den fjerner alt makeup, selv vandfast øjenmakeup, og er god til alle hudtyper, selv en sensitiv hud. Den efterlader ingen film over øjnene efter brug, hvilket gør den velegnet til kontaktlinsebrugere.

Find mere fra dette mærke:

Loading...